Odpowiedz

Re.: nowy system bankowosci internetowej

Z niewiadomych mi przyczyn dzisiaj strona logowania pojawiła mi się w języku angielskim. Po zalogowania cały nowy system bankowości internetowej również mam po angielsku. W ustawieniach nie moge znaleźć opcji języka... O co biega?

Odpowiedz
0 Lajków
Stonish
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
15
3
28-11-2015
Wiadomość 221 z 1 332 (8 438 wyświetleń)

@DziadekP Każda opinia jest dla nas ważna. Zgłosiłam uwagi dotyczące przelewów do jednego odbiorcy na różne rachunki.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MonikaC
Moderator
Moderator icon
650
122
04-09-2015
Wiadomość 222 z 1 332 (8 434 wyświetleń)

@viggen Po wejściu w danego odbiorcę masz przedstawiony numer konta oraz nazwę i adres. Zaciągają się również ostatnie przelewy, które wykonałeś do danego odbiorcy. Po wejściu w Ponów przelew zaciągnie się również tytuł przelewu oraz kwota.

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
650
122
04-09-2015
Wiadomość 223 z 1 332 (8 434 wyświetleń)

@Konto usunięte Dzięki za propozycję poszerzenia kategorii. Przekazałam do osób zajmujących się nową bankowością. Obecnie, jeżeli dana transakcje nie jest według Ciebie dobrze podpięta możesz ją zmienić.

-----------------
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
650
122
04-09-2015
Wiadomość 224 z 1 332 (8 378 wyświetleń)

@Konto usunięte Po wejściu w rozliczoną transakcję kartą powinna być informacja o dacie transakcji (ta sama data powinna być w tytule) oraz dacie księgowania. Te daty nie powinny być takie same. Jeżeli przy innych transakcjach kartą masz taką samą sytuację jak w screenie, to zgłoś reklamację. Sprawdzimy, co jest przyczyną problemu.

-----------------
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
650
122
04-09-2015
Wiadomość 225 z 1 332 (8 375 wyświetleń)

Dziękuje za reakcję.

Próbowałem zmienić kategorię w starej wersji systemu. Tam zakres jest dużo większy. Ale po zmianie i powrocie do nowej wersji dostałem komunikat /załącznik.

Kiedy po ponownym zalogowaniu wszedłem w podgląd transakcji w nowy systemie "stare" kategorie nowy system przypisuje jako "pozostałe"

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 226 z 1 332 (8 375 wyświetleń)

@ZJ Dziękujemy za przesłane uwagi. Nową bankowości tworzymy na podstawie opinii klientów, dlatego każda sugestia jest bardzo ważna.

-----------------
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
650
122
04-09-2015
Wiadomość 227 z 1 332 (8 366 wyświetleń)

@Stonish Możesz zmienić język strony. Jest to na naszej stronie, gdzie wprowadzasz login:

• w dotychczasowej usłudze internetowej w prawym górnym rogu,
  • w nowej bankowości zmiana języka jest na dole strony.

-----------------
MonikaC
Moderator
Moderator icon
650
122
04-09-2015
Wiadomość 228 z 1 332 (8 358 wyświetleń)

[ Edytowane ]

@MonikaC Dziękuje za odp. Poszło zgłoszenie reklamacji z załączonym wykazem błędnych informacji o dacie transakcji.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 229 z 1 332 (8 302 wyświetleń)

W nowej odsłonie przydałaby się możliwość anulowania przelewów oczekujących. 

Mitchris
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
161
73
05-11-2015
Wiadomość 230 z 1 332 (8 232 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO bonus - ile można mieć?

Cześć,

Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?

Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?

26-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy