28-11-2016 13:21
28-11-2016 13:28
28-11-2016 19:00
AgnieszkaBin pisze:
atmt pisze:
I kolejne pytanie: jak spłacić kartę kredytową przypisaną do konta firmowego z osobistego rachunku oszczędnościowego. Do tej pory było to możliwe, teraz w opcji spłaty karty pojawiają się tylko rachunki firmowe. Błąd czy kolejne "ulepszenie"?Przy spłacie karty kredytowej firmowej przez opcję "Spłać kartę" pojawią się tylko konta firmowe do spłaty.
Dziękuję za odpowiedź. To ja widzę, że pojawiają się tylko konta firmowe. Zdążyłem znaleźć opcję spłaty z konta nie firmowego (przelew z np. oka), ale nie rozumiem dlaczego kolejny raz coś zmieniło się na gorsze. Kompletnie zapomnieliście o ludziach prowadzących jednoosobowe firmy jak już ktoś tu zdążył zauważyć.
29-11-2016 10:26
Bank ma to w nosie. Na miejsce nasz, którzy odejdziemy - przyjdą nowi. A nowi nie będa pamiętać "starej; strony banku i tyle . Od razu łykną ten szajsz .
29-11-2016 11:52
@PanCerny@ola3624@dawidt@atmt Każda opinia oraz sugestia dotycząca nowego systemu bankowości internetowej jest dla nas ważna i każdy pomysł analizujemy. Dokładnie na tej podstawie powstał nowy sytem, który tworzyliśmy wspólnie z naszymi klientami i w dalszym ciągu go rozwijamy. Poprzednia wersja bankowości internetowej będzie dostępna co namniej do końca tego roku.
Przelewy wzorcowe to teraz lista odbiorców - połączyliśmy te dwie funkcje. Dzięki temu stworzyliśmy jedną Listę odbiorców, gdzie zapisana jest nazwa odbiorcy i numer konta (bez kwoty i tytułu). W ten sposób dane dotyczące kontrahentów można znaleźć w łatwy sposób w jednym miejscu.
Dodatkowo można skorzystać z wyszukiwarki przelewów, które już zostały kiedyś wykonane do danego kontrahenta, wystrczy wprowadzić "słowo klucz", a następnie wytbrać przelew, który ma zostać ponownie wykonany.
29-11-2016 12:04
Taaak. Guzik was obchodzą opinie użytkowników. Ktoś tam sobie wymyslił taki a nie inny "design:" i tak ma być.
Nie uwierzę w te bzdury że większość użytkowników akceptuje te zmiany.
Myślę że większość teraz tutaj mających uwagi do wyglądu, funkcjonalności i tak jakoś to przełknie, ale smród pozostanie.
Sam tak mam. W początku lat 90 przyrzekłem sobie że nigdy nie wezmę kredytu w ING i słowa dotrzymałem. Myslę że wiecej jest takich i łatwo wam tego nie zapomną.
To jest jednak inny świat i poczucie estetyki to rzecz dla decydentów. Efekt????? Wystarczy spojrzeć dookoła. Czrna rozpacz.
29-11-2016 12:09
PatrykW pisze:@PanCerny@ola3624@dawidt@atmt Każda opinia oraz sugestia dotycząca nowego systemu bankowości internetowej jest dla nas ważna i każdy pomysł analizujemy. Dokładnie na tej podstawie powstał nowy sytem, który tworzyliśmy wspólnie z naszymi klientami i w dalszym ciągu go rozwijamy. Poprzednia wersja bankowości internetowej będzie dostępna co namniej do końca tego roku.
I co z tego, że ważne sa nasze opinie skoro wyłączacie "stary" system ? Wraz z wyłączeniem starej wersji odchodze z Waszego banku. Oczywiście Was to nie martwi. Na moje miejsce przyjdą inni .........
29-11-2016 19:22
"@PanCerny@ola3624@dawidt@atmt Każda opinia oraz sugestia dotycząca nowego systemu bankowości internetowej jest dla nas ważna i każdy pomysł analizujemy. Dokładnie na tej podstawie powstał nowy sytem, który tworzyliśmy wspólnie z naszymi klientami i w dalszym ciągu go rozwijamy. Poprzednia wersja bankowości internetowej będzie dostępna co namniej do końca tego roku."
30-11-2016 09:51
PatrykW pisze:@PanCerny@ola3624@dawidt@atmt Każda opinia oraz sugestia dotycząca nowego systemu bankowości internetowej jest dla nas ważna i każdy pomysł analizujemy. Dokładnie na tej podstawie powstał nowy sytem, który tworzyliśmy wspólnie z naszymi klientami i w dalszym ciągu go rozwijamy. Poprzednia wersja bankowości internetowej będzie dostępna co namniej do końca tego roku.
Przelewy wzorcowe to teraz lista odbiorców - połączyliśmy te dwie funkcje. Dzięki temu stworzyliśmy jedną Listę odbiorców, gdzie zapisana jest nazwa odbiorcy i numer konta (bez kwoty i tytułu). W ten sposób dane dotyczące kontrahentów można znaleźć w łatwy sposób w jednym miejscu.
Dodatkowo można skorzystać z wyszukiwarki przelewów, które już zostały kiedyś wykonane do danego kontrahenta, wystrczy wprowadzić "słowo klucz", a następnie wytbrać przelew, który ma zostać ponownie wykonany.
Żarcik?
30-11-2016 15:29
Dzisiaj płacąc przez pay zostałem przekierowany na jakąś obrzydliwą stronę logowania . Zamiast raz musiałem kliknąć trzy razy . Czy to już nowe wkroczyło ?? Nawet się nie wygłupiajcie .... Nie kompromitujcie się ...
U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem w aplikacji
04-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
24 | |
13 | |
13 | |
7 | |
6 |