21-08-2021 22:20
Zrobiłem przelew w EURO do zapisanego odbiorcy a nie pokazuje mi tego w sekcji Odbiorcy "Brak przelewów wykonanych do tego odbiorcy"
22-08-2021 21:35
Żebym mogła pomóc, potrzebuję kilku informacji.
- Kiedy robiłeś przelew o którym piszesz?
- Czy odbiorca ma konto w innym banku?
Jeśli zlecałeś przelew w weekend, a odbiorca ma konto w innym banku, to przelew do poniedziałku (czyli dnia roboczego) możesz znaleźć w płatnościach zaplanowanych. W tym czasie możesz go jeszcze edytować lub usunąć. Zrealizujemy go dopiero w dniu roboczym i wtedy zobaczysz go w historii.
24-08-2021 13:11
25-08-2021 15:13
Chciałbym wyjaśnić dla Ciebie tę sytuację, lecz aby to zrobić konieczny będzie podgląd do Twoje bankowości elektronicznej.
Napisz proszę do nas po zalogowaniu się do bankowości Moje ING i wybraniu opcji Czat na dole strony lub zadzwoń proszę na nasza infolinię pod numerem 32 357 00 69. Dzięki temu specjalista przeanalizuję tę sytuacje i odpowie na Twoje pytania. Jeśli będzie tak potrzeba przyjmiemy odpowiednie zgłoszenie aby to dla Ciebie wyjaśnić.
**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.
24-12-2024Skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Specjaliści z tego zakresu są dostępni w dni robocze od 8:00 do 16:00. Dostępne opcje w tej sytuacji możemy sprawdzić również pod numerem 32 357 00 77 w dn
... 24-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
6 | |
5 | |
3 | |
3 |