16-12-2016 18:33
Witam, chciałem sobie zarejestrować numer telefonu na kartę sieci Play poprzez internetowe konto ING. Problem w tym, że kiedy wchodzę w odpowiednią zakładkę to mam komunikat "Brak możliwości złożenia wniosku. W celu uzyskania szczegółowych informacji zapraszamy do najbliższego oddziału ING Banku Śląskiego w celu weryfikacji danych osobowych. Weź ze sobą ważny dokument tożsamości."
Dlaczego tak się dzieje?
17-12-2016 09:41
mike00 pisze:Witam, chciałem sobie zarejestrować numer telefonu na kartę sieci Play poprzez internetowe konto ING. Problem w tym, że kiedy wchodzę w odpowiednią zakładkę to mam komunikat "Brak możliwości złożenia wniosku. W celu uzyskania szczegółowych informacji zapraszamy do najbliższego oddziału ING Banku Śląskiego w celu weryfikacji danych osobowych. Weź ze sobą ważny dokument tożsamości."
Dlaczego tak się dzieje?
Też mieliśmy taką sytuację. Pisałam o tym w swoim poscie. Komunikat pokazał się zaraz po wejście w zakladkę. Tak było na koncie syna. U mnie działy się inne rzeczy o których też wspomniałam. Aktualnie udało mi się po którejś z kolei próbie dokonać rejestacji w banku. Czekam na potwierdzenie od operatora. Może spróbuj ponownie. Zdarzają się jakieś techniczne zawirowania.
17-12-2016 14:56
@mike00 Tym kanałem nie sprawdzimy, dlaczego musisz iść do oddziału. Napisz do nas wiadomość z swojej bankowości Moje ING. Taki komunikat może się pojawić, na przykład jeśli klient rachunek otwierał przez stronę internetową i od momentu założenia nie był w oddziale (klient nie został zweryfikowany i nie złożył wzoru podpisu).
17-12-2016 15:40
18-12-2016 17:18
Tak, jeśli chcesz zarejestrować numer na kartę w systemie bankowości internetowej, to w pierwszej kolejności konieczna będzie wizyta w dowolnej placówce naszego banku.
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
11 | |
8 | |
6 | |
4 | |
4 |