Odpowiedz

Re.: Przelewy wzornowe i zdefiniowani odbiorcy

Mamy rok 2021 i znów mam problem ze zmianą odbiorcy na zaufanego. Wchodzę w edycję odiorcy - i co dalej?

Odpowiedz
0 Lajków
mruk
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
12-11-2021
Wiadomość 21 z 22 (3 920 wyświetleń)

Re: Re.: Przelewy wzornowe i zdefiniowani odbiorcy

@mruk, w Moim ING nie można ustalić "zaufanych" odbiorców. Podczas wykonywania przelewu, system za każdym razem analizuje, czy wymagana będzie dodatkowa autoryzacja SMS lub mobilna. 

Swoimi zapisanymi odbiorcami możesz zarządzać w zakładce Usługi - sekcja: Ułatwienia płatności - Odbiorcy.

Do odbiorców możesz przypisać etykiety, które pozwolą Ci łatwo oznaczać na swojej liście różnych odbiorców i grupy odbiorców.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
231
12-10-2015
Wiadomość 22 z 22 (3 888 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
12455zł - koszt wyciągu za zeszły rok z zamkniętego konta firmowego

Dzień dobry,

Z żadnej strony nie mogę uzyskać pomocy ze strony ING, więc próbuję tutaj. 22 kwietnia złożyłam wniosek o udostępnienie wyciągu za okres od 01-01-2025 do 11-01-2026. Dotyczył on zamknięte

...

11-05-2026
Kredyt na budowe domu dwulokalowego

Hej,

Planuję z bratem budowę domu — jeden budynek, ale dwa osobne lokale, każdy dla swojej rodziny. Mamy już działkę na spółkę, po połowie każdy.

Zastanawiam się jak to ugryźć od strony kredytowej — czy

...

11-05-2026
Re: aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta

jeśli problem z założeniem konta nadal występuje, to prosimy o kontakt z naszą infolinią 32 357 00 69. Zarejestrujemy zgłoszenie techniczne. Do zgłoszenia prosimy o podanie modelu telefonu i wersji sy

...

11-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy