08-11-2016 20:52
Witam serdecznie. Otrzymałem jednorazowy kod aktywacyjny z banku. Gdy jednak chcę przejść przez 1 z 5 kroków aktywacji, gdy wpisuje POPRAWNIE swój login do bankowości internetowej i pesel/nr dowodu osobistego, to wyskakuje komunikat "Wystąpiła niezgodność we wprowadzonych przez Ciebie danych. Sprawdź ich poprawność."
Może coś źle robię? Może w jakimś innym miejscu powinienem wprowadzić te dane? Proszę o pomoc ![]()
Staram się zacząć aktywację z tej strony: https://e.ingbank.pl/activate?newForm=true&locale=pl
08-11-2016 21:00
@mleckopower Jeżeli kopertę z kodem do aktywacji dostałeś na adres do korespondencji, to musimy kopertę aktywować telefonicznie. Bez tego nie przejdziesz aktywacji na naszej stronie.
Jeżeli kopertę dostałeś w oddziale, a również jest problem, to zadzwoń do nas 32 357 00 69.
09-11-2016 05:53
Zdecydowałem się na przysłanie koperty pocztą, z tego względu, iż jestem poza krajem, a nawet poza terenem UE. Nie mogę wykonać żadnej transakcji, gdyż potrzebne mi do tego bylo potwierdzenie sms na numer telefonu, który jest nieaktywny. Ponowna aktywacja miała u mnie sprawić, że będę mógł korzystać z numeru telefonu zagranicznego operatora. Jak ja sam mam się skontaktować z bankiem telefonicznie, skoro nie mam takiej możliwości? Zapewne nie może za mnie tego zrobić ktoś z rodziny, domowników, którzy jednorazowy kod aktywacyjny wysłali mi formą elektroniczną?
10-11-2016 07:22
@mleckopower Jednorazowy kod aktywacyjny ze względów na bezpieczeństwo jest dostarczany nieaktywny.
Aktywacji kodu może dokonać tylko właściciel usługi telefonicznie.
Jeśli koperta bedzie aktywna, będziesz mógł przejść przez wniosek o aktywację systemu bankowości internetowej oraz nadać sobie nowy numer telefonu do otrzymywania kodów autoryzacyjnych.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |