09-11-2016 10:48
Witam ile trwa aktualizjacha danych na koncie , z racji iż chciałem wziąść pożyczkę przez internet ,
zaktualizowałem (uzupełniłem dane) zaakceptowałem poprzez wprowadzenie wysłanego kodu .
jednak ciąglę podczas chęcia wzięcia pożyczki po logowaniu na konto wyskakuje komunikat
Uzupełnij Dane
Prosimy o uzupełnienie danych oraz o weryfikację aktualności pozostałych danych teleadresowych. Spróbuj ponownie po aktualizacji danych. .
10-11-2016 11:34
Informacja o nieaktualnych danych, podczas wypełniania wniosku o pożyczkę, może dotyczyć oświadczenia FATCA. Oświadczenie to dotyczy tego, jakie masz powiązania ze Stanami Zjednoczonymi.
Aby wypełnić to oświadczenie i żeby nie pojawiał sie komunikat o zmianie danych, zaloguj się do swojej usługi Moje ING. Następnie wejdź w zakładkę Dane i ustawienia i kliknij na Edycję danych. Na samym dole, w tym polu, pod adresem, znajduje się sekcja Oświadczenia. Kiedy wypełnisz to oświadczenie, będziesz mógł złożyć wniosek o pożyczkę.
Jeśli podoba ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Witam
zgodnie z moją interpretacją po konsultacji z ośrodkiem pomocy społecznej :
1: zwrot podatku (ulga na dzieci, nadpłacony podatek) jeżeli nie przekracza 5 krotności 823 zł to nie zalicza się do doc
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. W tej sprawie umówi się z nimi na rozmowę. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i kontakt (na dole st
... 16-12-2025Możesz wpłacić pieniądze na konto narzeczone, aby spłacić kredyt. W sprawie kwestii skarbowych i US się nie wypowiemy. Musisz skonsultować to z nimi. Możesz też wpłacić pieniądze na konto techniczne i
... 15-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |