09-11-2016 10:48
Witam ile trwa aktualizjacha danych na koncie , z racji iż chciałem wziąść pożyczkę przez internet ,
zaktualizowałem (uzupełniłem dane) zaakceptowałem poprzez wprowadzenie wysłanego kodu .
jednak ciąglę podczas chęcia wzięcia pożyczki po logowaniu na konto wyskakuje komunikat
Uzupełnij Dane
Prosimy o uzupełnienie danych oraz o weryfikację aktualności pozostałych danych teleadresowych. Spróbuj ponownie po aktualizacji danych. .
10-11-2016 11:34
Informacja o nieaktualnych danych, podczas wypełniania wniosku o pożyczkę, może dotyczyć oświadczenia FATCA. Oświadczenie to dotyczy tego, jakie masz powiązania ze Stanami Zjednoczonymi.
Aby wypełnić to oświadczenie i żeby nie pojawiał sie komunikat o zmianie danych, zaloguj się do swojej usługi Moje ING. Następnie wejdź w zakładkę Dane i ustawienia i kliknij na Edycję danych. Na samym dole, w tym polu, pod adresem, znajduje się sekcja Oświadczenia. Kiedy wypełnisz to oświadczenie, będziesz mógł złożyć wniosek o pożyczkę.
Jeśli podoba ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
11 | |
8 | |
6 | |
4 | |
4 |