24-06-2021 18:45
Witam,
czy ING mogłoby zlikwidować, dosyć idiotyczny, limit maksymalnej długości hasła? Obecnie jest to 32 znaków, a przy używaniu najsensowniejszych haseł (długie zdanie -- łatwe do zapamiętania a 100% niemożliwe do złamania brute-force) jest tutaj mocno ograniczone...
25-06-2021 19:59
Dziękujemy za Twoją sugestię. Na razie nie planujemy tego zmienić. Jednak Twoją uwagę skierowałam do odpowiedniego zespołu. Niewykluczone, że w przyszłości będzie taka możliwość
14-01-2025 15:04
Dzień dobry,
Czy w tej sprawie coś się może zmieniło, czy po 4 niemal latach jest to nadal technologicznie nieosiągalne dla banku? Pytam, ponieważ dzisiaj jakimś cudem aplikacja zablokowała mi dostęp do bankowości - błędnie rejestrowała zarówno logowanie biometryczne jak i PIN i przy resecie próbowałem użyć stosunkowo długiego (ale łatwego do zapamiętania) hasła 9x znaków no i nie udało się. Co ciekawe w wymaganiach dla hasła o maksymalnej długości nie ma ani słowa.
15-01-2025 15:08
Na ten moment nie wprowadziliśmy zmian. Hasło do bankowości internetowej powinno:
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |