01-02-2026 01:29
analogiczna sytuacja, o 20:36 zadzwonił automat krypto, rozłączyłem się natychmiast, 2 minuty później SMS od banku o blokadzie konta, kilka godzin później kolejny że konto odblokowane ale wcale tak nie jest, infolinia nie odbiera, parodia
09-02-2026 16:06
Trwają zmasowane ataki telefoniczne na klientów banków, w których oszuści manipulują klientami do wykonywania transakcji. Blokady, które nastąpiły, były prewencyjne, aby nie dopuścić do wykonania przez klienta oszukańczych transakcji za namową oszusta. Mamy wykupiony szereg usług i narzędzi oraz współpracujemy z podmiotami zajmującymi się bezpieczeństwem w celach reagowania na incydenty i zapewnienia bezpieczeństwa. Robimy to w dobrej wierze, aby klient nie został oszukany, zmanipulowany i ostatecznie nie doszło do kradzieży jego środków z konta. Niestety nie możemy udzielać bardziej szczegółowych informacji o naszych mechanizmach z uwagi na tajemnicę bankową oraz tajemnicę przedsiębiorstwa.
Zachęcamy do śledzenia komunikatów bezpieczeństwa na naszej stronie:
https://www.ing.pl/indywidualni/bankowosc-internetowa-mojeing/bezpieczenstwo-finansow
Trwają zmasowane ataki telefoniczne na klientów banków, w których oszuści manipulują klientami do wykonywania transakcji. Blokady, które nastąpiły, były prewencyjne, aby nie dopuścić do wykonania prze
... 09-02-2026Zapisałam Twoje uwagi z prośbą o sprawdzenie. Przekazałam też prośbę o pilne rozpatrzenie do odpowiedniego działu.
07-02-2026Dzień dobry,
30 stycznia dokonywałem wpłaty we wpłatomacie na kwotę 10 000 zł. Niestety urządzenie zacięło się, nie reagowało na moje klikanie i ostatecznie zatrzymało gotówkę bez wydruku potwierdzenia
... 07-02-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 8 | |
| 5 |