05-07-2022 22:30
Dzień dobry. Po zalogowaniu się na konto widoczna jest informacja o zastrzeżeniu dowodu osobistego. Nowy został już wydany. Przy próbie dodania pojawia się monit o wpisanie kodu sms dla złożonej dyspozycji (bez określenia czego dotyczy). Następnie informacja o zapisaniu danych nowego dowodu. Jednakże gdy wchodzę w moje dane nadal widzę jedynie dane dowodu zastrzeżonego.
Postępowałem zgodnie z procedurą na stronie https://www.ing.pl/kontakt/zastrzeganie-dokumentow - tutaj nie ma nic o tym, że w takiej sytuacji jedyna możliwość to wizyta w oddziale. Dlaczego więc dostaję komunikat o poprawnym dodaniu danych, a te się nie wyświetlają?
06-07-2022 21:51
Chciałabym Ci pomóc, jednak niestety, tutaj nie sprawdzę szczegółów. Proszę, napisz do nas na czacie w Moim ING lub skontaktuj się z naszą infolinią 32 357 00 69. Sprawdzimy, co dokładnie jest przyczyną.
10-07-2022 20:18
Byłem już w oddziale. Pani stwierdziła, że to dziwne, bo widzi w systemie dane nowego dowodu. Być może te dane nie wyświetlają się od razu, tylko z pewnym opóźnieniem.
11-07-2022 20:40
Jeżeli nadal pokazuje się komunikat o zastrzeżonym dokumencie, to proszę skontaktuj się z nami na czacie w Moim ING. Czat znajdziesz na dole strony po zalogowaniu do Mojego ING.
U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem w aplikacji
04-11-2024Nie, nie mam na myśli Keepassa. Korzystam z MacOS, ten ma wbudowany menadżer haseł Keychain/Passwords.
Przeczytałem twoją odpowiedź i szczerze mówiąc, przez to że zahaczyłeś o tak wiele wątków niezwiąz
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
24 | |
13 | |
13 | |
7 | |
6 |