19-03-2017 15:10
Od wczoraj wieczora nie moge sie zalogowac do nowej (obecnej) wersji systemu. Dostaje informacje o blednym loginie/hasle, co oczywiscie nie jest prawda, bo te same dane dzialaja w starej wersji. Taka sytuacja dzieje sie przynajmniej drugi raz, tez w weekend.
Czasem udaje sie zalogowac, ale w wielu miejscach systemu widze informacje "NIe udalo sie pobrac danych" a gdy odswieze strone to jestem wylogowany.
Czy ma to zwiazek z jakimis pracami, a jesli tak to czy nie mozna by wyswietlic bardziej adekwatnego komunikatu?
19-03-2017 16:13
Dane do logowanie w INGBankOnLine i Moim ING są dokładnie takie same tak jak napisałeś. Przez forum nie mogę sprawdzić co może być powodem tego o czym piszesz. Proponuję wyczyścić przeglądarkę i zrestartować rooter. Powinno to pomóc. Nie prowadzimy żadnych prac serwisowych stąd też nie mogę odnieść się do tego problemu. Jeżeli to o czym napisałem nie pomoże to proszę napisz do nas przez swoją bankowość elektroniczną. Sprawdzimy to.
19-03-2017 20:44 | Edytowano: 19-03-2017 20:45
O, widzę, że nie jestem sam.
Ja też mam cały dzień problem z tym nowym systemem. Ogólnie obserwuję okresowe pojawianie się i znikanie tego od początku wprowadzenia nowego panelu tj. błędy "Nie udało się pobrać danych", "Nie udało się pobrać wiadomości", nie da się zalogować itd.
I problemem nie jest cache albo przeglądarka (a testowałem różne), tylko takie odpowiedzi z waszych serwerów (będąc już zalogowanym do panelu; przykład zakładki "Wiadomości" ale chodzi o cały panel):
Request URL: https://login.ingbank.pl/mojeing/rest/rengetmsgthrs Request Method: POST Status Code: 500 Remote Address: xxx.xxx.xxx.208:443
Raz jest normalna odpowiedź z serwera (200) a po chwili błąd serwera (500).
O dziwo po zalogowaniu do starego systemu można normalnie działać...
20-03-2017 11:38
@swk Występowały chwilowe problemy z działaniem systemu Moje ING. Przepraszamy za niedogodności.
Obowiązuje od 19 grudnia 2024 r.
§1 Wprowadzenie
Zapomniałam się zapytać, czy karta też jest wówczas zablokowana?
19-12-2024
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
5 | |
5 | |
3 | |
3 |