Odpowiedz

powiadomienia PUSH dla ING Business

[ Edytowane ]

Niedawno założyłem spółkę zoo co wiązało się z zainstalowaniem nowej aplikacji mobilnej ING Business.  Na koncie prywatnym i firmowym (dział. gopodarcza) miałem uruchomione powiadomienia PUSH i działały bez zarzutu. Natomiast nie widzę takiej opcji na Ing Business - ani w aplikacji (te ustawienia są bardzo ubogie) ani na koncie. Moje pytanie. Czy w ogóle da się ustawić powiadomienia Push w aplikacji Ing Business, a jeśli tak to jak?

rainmaker1410
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
1
12-06-2022
Wiadomość 1 z 8 (3 933 wyświetleń)

Re.: powiadomienia PUSH dla ING Business

Ustawiłem (tak mi się zdawało) powiadomienia sms o przelewach na konto w ing business. Robię przelew z konta prywatnego na konto w ing business. Nic. Żadnego sms. Muszę powiedzieć, że aplikacja ing business wypada blado przy aplikacji Moje ING.
Odpowiedz
0 Lajków
rainmaker1410
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
1
12-06-2022
Wiadomość 2 z 8 (3 922 wyświetleń)

Powiadomienia SMS przyszły rano. Na razie muszą zastąpić powiadomienia Push - tych chyba nie ma jeszcze. Prośba do Mod'a żeby przekazać gdzie trzeba prośbę o uruchomienie powiadomień Push w aplikacji Ing Business.

Odpowiedz
0 Lajków
rainmaker1410
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
1
12-06-2022
Wiadomość 3 z 8 (3 895 wyświetleń)

Re: Re.: powiadomienia PUSH dla ING Business

W ING Business nie ma opcji powiadomień PUSH. W bankowości przeglądarkowej można ustawić powiadomienia SMS. Koszt jednego SMS-a zgodnie z aktualną Tabelą Opłat i Prowizji to 0,25 zł. Dziękuję za Twoją opinię w tej sprawie - zapisałam ją i przekazałam do odpowiedniego zespołu.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
746
165
04-09-2015
Wiadomość 4 z 8 (3 886 wyświetleń)

Zostałem przymusowo zmigrowany z Moje ING do ING Business i straciłem możliwość otrzymywania powiadomień PUSH o przelewach przychodzących. Jestem bardzo zawiedziony. Po co migrować klientów do systemu z niepełną funkcjonalnością?

Odpowiedz
0 Lajków
marcinkunert
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
16-08-2022
Wiadomość 5 z 8 (3 197 wyświetleń)

Niestety, faktycznie póki co nie mamy takiej opcji Emotikon: Smutny Prosimy, skontaktuj się ze specjalistami z zakresu kont firmowych, aby poznać dostępne rozwiązania w tym zakresie. Specjaliści są dostępni od 8:00 do 18:00 pod numerem +48 32 357 00 24

Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
516
115
19-03-2018
Wiadomość 6 z 8 (2 947 wyświetleń)

Jak mogę ustawić powiadomienia o przelewach przychodzących w aplikacji mobilnej ing bisnes
Odpowiedz
0 Lajków
Jozwoj7976
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
27-10-2022
Wiadomość 7 z 8 (2 154 wyświetleń)

Pushe dalej nie są dostępne w aplikacji, ale klienci mogą włączyć powiadomienia płatne (25 gr) za sztukę przez system (opcje administracja i narzędzia – administracja – ustawienia powiadomień).

**
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
467
106
12-04-2017
Wiadomość 8 z 8 (2 124 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Nadpłata kredytu hipotecznego i skrócenie okresu kredytowania

Super ,że tak niewielką nadpłatą skróciłeś aż o 2 miesiące . Zaoszczędziłeś odsetki z tych dwóch rat , których już nie zapłacisz , A co do wysokości raty , to czy czasem nie nastąpiła aktualizacja wib

...

27-03-2023
Re: Re.: U2F - Universal 2nd Factor Authentication

Będzie to dobrowolna opcja. 

27-03-2023
Re: problem z logowaniem do aplikacji mobilnej - "nie udało sie pobrać danych"

rav Proszę, skontaktuj się z nami ponownie w tej sprawie przez aplikację mobilną. Możesz napisać do nas na czacie lub wysłać wiadomość jako załącznik w swoim profilu (prawy, górny róg aplikacji konta

...

27-03-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy