15-09-2022 09:36
Dzień dobry
Chciałem zapytać co się wydarzyło z wykresem oszczędności w aplikacji/wersji www. Nie ma tego nigdzie, a było to ekstremalnie wygodne i przydatne, przy sprawdzaniu jak się kształtowały wpływy i wypłaty z kont oszczędnościowych. Co za "geniusz" to usunął?
pozdrawiam
20-09-2022 09:55
Podjęliśmy decyzję o usunięciu wykresu oszczędności ze względu na małe zainteresowanie wśród klientów. Przekazałam Twoją sugestię do odpowiedniego zespołu. Przyjrzymy się jej
11-11-2022 19:31
Dokładnie. Tyle bzdur jest dostępnych a to najprostsze i najwygodniejsze zostaje usunięte.
31-12-2023 13:24
Podbijamy temat... Po co usuwać coś co nie jest negatywnie oceniane przez użytkowników? Wizualizacja uznań i obciążeń na koncie zwykłym i oszczędnościowym to jest coś w punkt! Zobaczyć jak od początku konta wyglądało zarządzanie budżetem: bezcenne... Czekam zniecierpliwiony na powrót tej funkcjonalności!
01-01-2024 13:31
Przekazałem Twoją sugestię do odpowiedniego zespołu.
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024