23-10-2017 10:07
Cześć,
od piątku nie działają zupełnie bądź działają losowo (1 na 3 transakcje) powiadomienia push w systemie iOS. Niestety aktualizacja, w której opisie znalazło się usprawnienie powiadomień, zupełnie nie pomogła. Wiem, że dotyczy to różnych modeli iPhone'a na systemie iOS 11.0.3.
Prośba wobec tego o naprawienie tego błędu, bo jest to mocno irytujące...
Do czasu ostatniej awarii i potem prac modernizacyjnych powiadomienia działały poprawnie.
Pozdrawiam
08-06-2016 12:06
Od kiedy wprowadzono powiadomienia push na systemie ios cały czas jest ten sam irytujący problem w centrum powiadomień. Nawet jeśli mam tylko jedno powiadomienie np. z dzisiaj, to przy próbie jego usunięcia ekran zaczyna migać i w tle wygląda to tak jakby były usuwane jakieś dziesiątki innych powiadomień, których nie ma.
Na filmiku nagrałem jak to wygląda: www.youtube.com/watch?v=eHGNii7YZYU
Fajnie gdybyście to naprawili.
iphone 5, iOS 9.3.2, ale nie pamiętam, żeby keidykolwiek to działało.
08-06-2016 17:56
Przekazałam te informacje do działu technicznego.
Przeanalizujemy to, a odpowiedź przekażę w kolejnej wiadomości.
11-03-2017 06:24
Dzień dobry,
To mój pierwszy wątek. Moje pytanie brzmi, co się stało z powiadomieniami "push" w aplikacji ING na IPhone?
Od około 3 tygodni - pomimo włączenia powiadomień w systemie operacyjnym, nie otrzymuję informacji z aplikacji nt. jakiejkolwiek transkacji.
Powiem tylko, że dokładnie ten sam problem i w tym samym czasie pojawił się w telefonie żony, więc wykluczam źłą konfiguracje systemu. Pozdrawiam!
11-03-2017 17:38
Prosimy napisz do nas przez bankowość internetową lub mobilną (Wiadomości -> Nowa wiadomość). Sprawdzimy co jest tego powodem.
31-03-2017 15:56
Problem rozwiązał się wraz z aktualizacją aplikacji. Dziękuję za zainteresowanie
20-06-2017 14:54
Witam,
proszę o wprowadzenie możliwości ukrycia szczegółów powiadomień push na system iOS. Można by dodać odpowiednią opcję do ustawień aplikacji, aby to aktywować, wtedy w powiadomieniach nie były podawane żadne kwoty. Nie jest to wcale trudne do implementacji, a na pewno bardzo przydatne, bo chcę otrzymywać powiadomienia, ale nie zawsze chcę, aby osoby, które są akurat ze mną i widzą mój telefon widziały, jakiej wysokości wynagrodzenie otrzymuję.
Pozdrawiam,
Jonasz
21-06-2017 15:24
Obecnie w Moim ING Mobile dla systemów operacyjnych iOS możesz wyłączyć podgląd naszych powiadomień przy zablokowanym ekranie. Zrobisz to w ustawieniach telefonu dotyczących aplikacji. Znajdziesz tam opcję o nazwie "na zablokowanym ekranie". Twoje sugestie przekazałem do osób tworzących naszą nową bankowość mobilną.
21-06-2017 22:13
Dziękuję bardzo.
Właśnie chciałbym otrzymywać powiadomienia na zablokowanym ekranie, ale niekoniecznie ze szczegółami. Więc dziękuję za przekazanie sugestii i mam nadzieję, że zostanie to uzwględnione
22-06-2017 07:17
Też zastanawiałem się nad takimi powiadomieniami w formie krótki haseł "płatność kartą", "uznanie/obciążenie rachunku [nazwa przyjazna] itp.
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024