23-10-2017 10:07
Cześć,
od piątku nie działają zupełnie bądź działają losowo (1 na 3 transakcje) powiadomienia push w systemie iOS. Niestety aktualizacja, w której opisie znalazło się usprawnienie powiadomień, zupełnie nie pomogła. Wiem, że dotyczy to różnych modeli iPhone'a na systemie iOS 11.0.3.
Prośba wobec tego o naprawienie tego błędu, bo jest to mocno irytujące...
Do czasu ostatniej awarii i potem prac modernizacyjnych powiadomienia działały poprawnie.
Pozdrawiam
08-06-2016 12:06
Od kiedy wprowadzono powiadomienia push na systemie ios cały czas jest ten sam irytujący problem w centrum powiadomień. Nawet jeśli mam tylko jedno powiadomienie np. z dzisiaj, to przy próbie jego usunięcia ekran zaczyna migać i w tle wygląda to tak jakby były usuwane jakieś dziesiątki innych powiadomień, których nie ma.
Na filmiku nagrałem jak to wygląda: www.youtube.com/watch?v=eHGNii7YZYU
Fajnie gdybyście to naprawili.
iphone 5, iOS 9.3.2, ale nie pamiętam, żeby keidykolwiek to działało.
08-06-2016 17:56
Przekazałam te informacje do działu technicznego.
Przeanalizujemy to, a odpowiedź przekażę w kolejnej wiadomości.
11-03-2017 06:24
Dzień dobry,
To mój pierwszy wątek. Moje pytanie brzmi, co się stało z powiadomieniami "push" w aplikacji ING na IPhone?
Od około 3 tygodni - pomimo włączenia powiadomień w systemie operacyjnym, nie otrzymuję informacji z aplikacji nt. jakiejkolwiek transkacji.
Powiem tylko, że dokładnie ten sam problem i w tym samym czasie pojawił się w telefonie żony, więc wykluczam źłą konfiguracje systemu. Pozdrawiam!
11-03-2017 17:38
Prosimy napisz do nas przez bankowość internetową lub mobilną (Wiadomości -> Nowa wiadomość). Sprawdzimy co jest tego powodem.
31-03-2017 15:56
Problem rozwiązał się wraz z aktualizacją aplikacji. Dziękuję za zainteresowanie ![]()
20-06-2017 14:54
Witam,
proszę o wprowadzenie możliwości ukrycia szczegółów powiadomień push na system iOS. Można by dodać odpowiednią opcję do ustawień aplikacji, aby to aktywować, wtedy w powiadomieniach nie były podawane żadne kwoty. Nie jest to wcale trudne do implementacji, a na pewno bardzo przydatne, bo chcę otrzymywać powiadomienia, ale nie zawsze chcę, aby osoby, które są akurat ze mną i widzą mój telefon widziały, jakiej wysokości wynagrodzenie otrzymuję.
Pozdrawiam,
Jonasz
21-06-2017 15:24
Obecnie w Moim ING Mobile dla systemów operacyjnych iOS możesz wyłączyć podgląd naszych powiadomień przy zablokowanym ekranie. Zrobisz to w ustawieniach telefonu dotyczących aplikacji. Znajdziesz tam opcję o nazwie "na zablokowanym ekranie". Twoje sugestie przekazałem do osób tworzących naszą nową bankowość mobilną.
21-06-2017 22:13
Dziękuję bardzo.
Właśnie chciałbym otrzymywać powiadomienia na zablokowanym ekranie, ale niekoniecznie ze szczegółami. Więc dziękuję za przekazanie sugestii i mam nadzieję, że zostanie to uzwględnione![]()
22-06-2017 07:17
Też zastanawiałem się nad takimi powiadomieniami w formie krótki haseł "płatność kartą", "uznanie/obciążenie rachunku [nazwa przyjazna] itp.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 22 | |
| 17 | |
| 12 | |
| 8 | |
| 8 |