Odpowiedz

Samsung Galaxy J3 2016

[ Edytowane ]

W dniu dzisiejszym aplikacja na moim Samsung Galaxy J3 (2016) przestała działać. Chciało jakieś aktualizację, chociaż do końca nie wiem czy chodziło o aktualizację telefonu czy aplikacji, ale obu nie potrafię zrobić, więc odinstalowałem aplikację by zainstalować ponownie...
 I... nie mogę nawet znaleźć aplikacji ING w Sklepie Play?

Co mogę zrobić...???

Odpowiedz
0 Lajków
kr
kr
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
9
0
09-04-2017
Wiadomość 1 z 3 (3 339 wyświetleń)

Re.: Samsung Galaxy J3 2016

W nowej wersji aplikacji celowo było zrobione, aby nie można było zrezygnować z aktualizacji. W innych bankach rzeczywiście dbają o klientów, aby nie robić problemów z aplikacjami na starych telefonach.

kmacon
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
7
7
06-05-2021
Wiadomość 2 z 3 (3 294 wyświetleń)

Re: Re.: Samsung Galaxy J3 2016

Aby zainstalować aplikację mobilną, musisz mieć telefon z systemem:
- Android (od wersji 7.0), lub
- iOS (od wersji 11).

Jeśli Twój telefon nie spełnia tych wymagań, możesz korzystać z systemu Moje ING w przeglądarce Twojego telefonu. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
ElżbietaG
Moderator
Moderator icon
108
16
14-12-2020
Wiadomość 3 z 3 (3 271 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Inne dane przelewu niż właściciela konta

I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?

23-11-2024
Re.: Problem z założeniem konta.

Zależy mi na wyjaśnieniu sytuacji, jednak w tym miejscu nie mamy podglądu do danych w systemie i danych naszych klientów.
Przykro mi, że syn ma kłopot z kontem. Jeśli było zapisane zgłoszenie w tej spr...

22-11-2024
Inne dane przelewu niż właściciela konta

Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz

...

23-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy