16-06-2026 19:49
16-06-2026 21:33
Nie mieliśmy wcześniej zgłoszeń w tym temacie. Przekazaliśmy informację do działu technicznego z prośbą o sprawdzenie.
29-06-2026 15:10
30-06-2026 18:07
Zgłosiliśmy sprawę do działu technicznego, ale sprawa jest cały czas w analizie. Przepraszam za utrudnienia.
02-07-2026 21:42
08-07-2026 14:33
Dodam również, że czasami płatność zbliżeniowa BLIK w ogóle nie jest możliwa u mnie. Wydaje mi się, że zależne jest to od terminala obsługującego płatność. Przykładowo płacąc w Biedronce po przyłożeniu odblokowanego telefonu do terminala pojawia się na ekranie prośba z o odblokowanie odciskiem lub wzorem i jak oddalę od terminala telefon to ten monit cały czas wyświetla się na ekranie i można z niego skorzystać. Natomiast płacąc w Żabce lub ostatnio w Action nie mogłem w ogóle zapłacić, ponieważ za każdym razem oddalając telefon od terminala ten monit znikał. Po przyłożeniu znów się pojawiał. Problem w tym, że przykładając palec mając telefon zbliżony do terminala i tak prosi o odblokowanie - dlatego trzeba telefon oddalić i wtedy spróbować. Z tym że jak monit znika, to nie ma co próbować.
09-07-2026 14:44
Dziękujemy za wszystkie informacje. Przekazaliśmy je do odpowiedniego zespołu.
20-07-2026 20:56 | Edytowano: 20-07-2026 20:58
Mam ten sam problem z płatnością.
Ktoś rozwiązał problem?
Xioami Redmi Note. Od 2 tygodni nie mogę płacić telefonem.
Próbowałem wszystkiego!
- myślałem że mi się udało zmieniając z powrotem motyw z ciemnego na jasny. Nic.
- zmiana na nie oszczędzanie baterii itp.
Wszystko jest dobrze skonfigurowane. BLIK zbliżeniowy aktywny NFC włączone, aplikacja domyślna, aktualna wersja.....I nic...
Dział techniczny ING milczy - wie mniej niż Ja
Ktoś ma jeszcze pomysł??????
Dziękujemy za przekazane informacje. Obecnie nie mamy możliwości przeanalizowania logów aplikacji, ponieważ proces aktywacji nie został zakończony. Na podstawie przekazanych informacji wynika, że prob
... 21-07-2026Mam ten sam problem z płatnością.
Ktoś rozwiązał problem?
Xioami Redmi Note. Od 2 tygodni nie mogę płacić telefonem.
Próbowałem wszystkiego!
- myślałem że mi się udało zmieniając z powrotem motyw z ciemne
... 20-07-2026Ja już się kontaktowałem zarówno telefonicznie, jak i na czacie, to poinformowano mnie, że to ja mam coś źle ustawione i zamknięto sprawę.
17-07-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 3 | |
| 3 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |