16-06-2026 19:49
16-06-2026 21:33
Nie mieliśmy wcześniej zgłoszeń w tym temacie. Przekazaliśmy informację do działu technicznego z prośbą o sprawdzenie.
29-06-2026 15:10
30-06-2026 18:07
Zgłosiliśmy sprawę do działu technicznego, ale sprawa jest cały czas w analizie. Przepraszam za utrudnienia.
02-07-2026 21:42
08-07-2026 14:33
Dodam również, że czasami płatność zbliżeniowa BLIK w ogóle nie jest możliwa u mnie. Wydaje mi się, że zależne jest to od terminala obsługującego płatność. Przykładowo płacąc w Biedronce po przyłożeniu odblokowanego telefonu do terminala pojawia się na ekranie prośba z o odblokowanie odciskiem lub wzorem i jak oddalę od terminala telefon to ten monit cały czas wyświetla się na ekranie i można z niego skorzystać. Natomiast płacąc w Żabce lub ostatnio w Action nie mogłem w ogóle zapłacić, ponieważ za każdym razem oddalając telefon od terminala ten monit znikał. Po przyłożeniu znów się pojawiał. Problem w tym, że przykładając palec mając telefon zbliżony do terminala i tak prosi o odblokowanie - dlatego trzeba telefon oddalić i wtedy spróbować. Z tym że jak monit znika, to nie ma co próbować.
Dodam również, że czasami płatność zbliżeniowa BLIK w ogóle nie jest możliwa u mnie. Wydaje mi się, że zależne jest to od terminala obsługującego płatność. Przykładowo płacąc w Biedronce po przyłożeni
... 08-07-2026Mam dwa pytania odnośnie logowania przy wykorzystaniu kluczy zabezpieczeń U2F:
| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 4 | |
| 3 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |