19-10-2020 19:45
Witam Wszystkich,
Mam taki problem - po wysłaniu prośby o przelew (z telefonu Huawei Mate20 lite - Android, zarówno z konta ING jak i np. mBank) do mojej żony (tel. Samsung), niezależnie od kwoty - kiedy ona otwiera ta prośbę w aplikacji ING po swojej stronie, i dochodzi do momentu potwierdzenia - przy ostatnim kroku - akceptacji - aplikacja się wysypuje i zamyka. Co ciekawe, dokładnie tak samo to wygląda w drugą stronę kiedy ona ze swojego konta ING i telefonu wysyła mi prośbę o przelew na ING.
Czy ktoś miał podobne problemy?
Fakt że dzieje się to z aplikacją na różnych telefonach, dwóch różnych osób, i przy prośbach z różnych banków, wskazuje dla mnie na problem z aplikacją. Dodam że oboje prze-instalowaśmy aplikacje, ale nic nie pomaga, oba numery są dodane do BLIk itp.
Dziękuje
20-10-2020 20:46
Dziękujemy, że nam to zgłaszasz. Znamy ten problem Pracujemy nad jego rozwiązaniem.
20-10-2020 21:22
Dziękuje za odpowiedź, czy jest znany chociaż przybliżony termin rozwiązania?
Zakładam że problem jest dużo szerszy skoro jest Państwu znany, a nie ukrywam - dość mocno frustrujący, to jedna z bazowych funkcjonalności.
Pozdrawiam
21-10-2020 21:02
Niestety nie wiemy jeszcze ile to potrwa
Witam serdecznie,
Otrzymałem pozytywną decyzję kredytową na kredyt hipoteczny, wszystkie sprawy do tego momentu załatwiłem online. Jestem już po spotkaniu online ze specjalistą gdzie omówiliśmy projek
... 22-04-2025Niedługo minie półtora roku od wprowadzenia funkcji CarPlay. Kiedy w końcu uczynicie ją użyteczną?
Sam pomysł i fakt, że to wprowadzono jest MEGA przydatny, ale funkcja ta musi działać bez konieczności
... 22-04-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
22 | |
17 | |
12 | |
8 | |
8 |