Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Prośba o przelew BLIK - crash alikacji (różne modele tel/banki)

Witam Wszystkich,

Mam taki problem - po wysłaniu prośby o przelew (z telefonu Huawei Mate20 lite - Android, zarówno z konta ING jak i np. mBank) do mojej żony (tel. Samsung), niezależnie od kwoty - kiedy ona otwiera ta prośbę w aplikacji ING po swojej stronie, i dochodzi do momentu potwierdzenia - przy ostatnim kroku - akceptacji - aplikacja się wysypuje i zamyka. Co ciekawe, dokładnie tak samo to wygląda w drugą stronę kiedy ona ze swojego konta ING i telefonu wysyła mi prośbę o przelew na ING.

Czy ktoś miał podobne problemy?

Fakt że dzieje się to z aplikacją na różnych telefonach, dwóch różnych osób, i przy prośbach z różnych banków, wskazuje dla mnie na problem z aplikacją. Dodam że oboje prze-instalowaśmy aplikacje, ale nic nie pomaga, oba numery są dodane do BLIk itp.

Dziękuje

Odpowiedz
0 Lajków
shemeq
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
0
24-07-2018
Wiadomość 1 z 4 (5 765 wyświetleń)

Re: Prośba o przelew BLIK - crash alikacji (różne modele tel/banki)

Dziękujemy, że nam to zgłaszasz. Znamy ten problem Emotikon: Smutny Pracujemy nad jego rozwiązaniem. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 2 z 4 (5 722 wyświetleń)

Dziękuje za odpowiedź, czy jest znany chociaż przybliżony termin rozwiązania?

Zakładam że problem jest dużo szerszy skoro jest Państwu znany, a nie ukrywam - dość mocno frustrujący, to jedna z bazowych funkcjonalności. 

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
shemeq
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
0
24-07-2018
Wiadomość 3 z 4 (5 718 wyświetleń)

Niestety nie wiemy jeszcze ile to potrwa Emotikon: Smutny

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
586
125
19-03-2018
Wiadomość 4 z 4 (5 655 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO dziecka

Czy można zamknąć rachunek OKO założony dla dziecka na którym są jeszcze środki? Gdzie one trafią?
Na ten rachunek zostały ulokowane rodzinne oszczędności, a obecnie potrzebujemy z nich skorzystać, ale...

18-12-2024
Rezygnacja z transzy kredytu i spłata uruchomionej transzy.

Mam taką sytuację, że z uwagi na harmonogram 20/80 uruchamiam kredyt w kwocie 1000 zł, a pozostałą część (ok. 700.000 zł) kredytu po zakończeniu budowy przez dewelopera (za ok. 1,5 roku).

Kredyt wypła

...

17-12-2024
Re.: Nie polecam konta indywidualnego w ing

Przykro nam z powodu tej sytuacji. Tutaj nie mamy jednak dostępu do szczegółów Twojego konta. Jeśli złożyłeś reklamację, analityk dokładnie to sprawdzi. Mamy nadzieję, że sprawa szybko się wyjaśni

17-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy