Odpowiedz

Powiadomienia PUSH dla wiadomości

Byłoby fajnie, gdyby w aplikacji można było otrzymywać powiadomienia PUSH dla wiadomości wysyłanych w systemie Moje ING. Dodatkowo przyjemną opcją byłoby wybranie, dla jakiej kategorii wiadomości takie powiadomienia otrzymywać:
- komunikaty techniczne (prace na serwerach, brak dostępu do bankowości w najbliższym czasie, etc)
- zmiany prawne (regulamin, cennik, etc)
- informacje dodatkowe (nowości, oferty, itp).

Gdyż aktualnie ja (i pewnie wiele innych osób) nie śledzę bloga ING i o planowanych pracach dowiaduję się w zasadzie już w trakcie ich trwania, gdy potrzebuję mieć dostęp do konta (takie szczęście).

Tymcio
Zaprawiony analityk III
Zaprawiony analityk III icon
186
34
26-09-2016
Wiadomość 1 z 3 (11 588 wyświetleń)

Re.: Powiadomienia PUSH dla wiadomości

@Tymcio

dziękujemy za propozycje Emotikon: Szczęśliwy pracujemy nad modyfikacją powiadomień PUSH i na pewno weźmiemy pod uwagę głos naszych klientow.

Odpowiedz
0 Lajków
NataliaJ
Pracuję w ING
Pracuję w ING icon
40
10
20-05-2016
Wiadomość 2 z 3 (11 559 wyświetleń)

Re.: Powiadomienia PUSH dla wiadomości

Super ;] To czekam na dalsze informacje na temat postępów prac Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Odpowiedz
0 Lajków
Tymcio
Zaprawiony analityk III
Zaprawiony analityk III icon
186
34
26-09-2016
Wiadomość 3 z 3 (11 556 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Oferta pożyczki

Dzień dobry. Bank przygotował dla mnie ofertę pożyczki. Niestety gdy złożyłam wniosek od razu jest odmowa, że nie spełniam warunków. Ktoś mi wytłumaczy o co chodzi?

14-11-2025
Re: Robot inwestycyjny

Proszę, napisz do nas w tej sprawie na czacie w Moim ING w dni robocze od 8:00 - 18:00. Specjaliści od inwestycji wyjaśnią to.

14-11-2025
Re.: Hasło maskowane / partial password

@viggen:

@maszaikasza:

Nie, nie mam na myśli Keepassa. Korzystam z MacOS, ten ma wbudowany menadżer haseł Keychain/Passwords.

No tak. Wbudowany w systemy Apple, który od najnowszego IOS jest teraz Pękie

...

14-11-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy