Odpowiedz

Nowy wygląd Mojego ING

Na wstępie. To jest jakiś dramat. Wszystko upchane w górnym pasku, który trzeba przewijać. Reszta ekranu niewykorzystana. Brak możliwość zmiany kolejności kont i innych. W skrótach brak możliwości dodania produktów typu konto, karta itd. Ekran logowania jakbyśmy się cofnęli o 15 lat. Grafik chyba płakał jak to robił. Ikony takie, aby starsze osoby przestały korzystać z Moje ING. Było dobrze, to po co to zmienialiście?

Novacorp
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
2
14-11-2023
Wiadomość 1 z 4 (3 766 wyświetleń)

Re.: Nowy wygląd Mojego ING

100% agree.
One of the worst design for a bank app Ive seen in a while. Horizontal scrolling? What they were thinking??
Bring back the previous design, it was great.
norcse
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
6
4
27-04-2021
Wiadomość 2 z 4 (3 722 wyświetleń)

Re: Nowy wygląd Mojego ING

Dziękujemy za Twoją opinię - przekazaliśmy ją do właściwego zespołu. Więcej o funkcjach nowej aplikacji przeczytasz tutaj: https://www.ing.pl/indywidualni/aplikacja-mobilna/bankowosc-w-nowej-odslonie

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
127
20
03-03-2023
Wiadomość 3 z 4 (3 651 wyświetleń)

Re.: Nowy wygląd Mojego ING

nie bój nie bój, już zaczyna być wykorzystywana na reklamy.

Odpowiedz
0 Lajków
bee
bee
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
16
8
02-12-2023
Wiadomość 4 z 4 (3 291 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Ja tam migrowalem na mbank, na ing wyplata przychodzi i zostawiam tyle co na hipoteczny+rachunki i nic wiecej tu nie mam, reszta blikiem idzie na mbank. Nawet z karty zrezygnowalem, ten bank to porazk...

23-03-2025
Re.: Limit wejść Priority Pass (jak rozliczany okres roczny)

Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z

...

23-03-2025
Re.: Usluga platnosci za parkowanie w Gdyni nie działa

Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo

...

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy