Odpowiedz

Logowanie do nowej aplikacji ING

Dzień Dobry
Na nowym ekranie startowym przed zalogowaniem wyświetlały się zbyt małe ikony oraz po kliknięciu wybranego skrutu do rachunku aplikacja przechodziła do edycji ustawień tego ekranu.
Po uwagach użytkowników pojawiła się aktualizacja a wraz z nią większe ikony.
Niestety po kliknięciu wybranego skrótu do rachunku pojawią się co prawda opcja logowania zamiast jak wcześniej edycja ekranu ale po zalogowaniu wyświetla nam się ekran główny z widokiem ogólnym.
Wydaje się, że nie o to chodziło.
Po uruchomieniu aplikacji przed logowaniem mamy widok ekranu głównego który personalizujemy wg własnych preferencji.
Oczekuję się, że jeśli klikniemy na skrót OKO to pojawi się opcją zalogowania i automatycznie po zalogowaniu otworzy się okno że szczegółami tego rachunku a tak niestety się nie dzieje.
mikrus
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
2
30-11-2023
Wiadomość 1 z 3 (5 086 wyświetleń)

Re: Logowanie do nowej aplikacji ING

Witaj,

dziękuję za Twoją opinię - przekazałem ja do działu, który zajmuje się aplikacją.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Były moderator
Były moderator icon
132
21
03-03-2023
Wiadomość 2 z 3 (4 976 wyświetleń)

Re.: Logowanie do nowej aplikacji ING

Dokładnie to samo chciałem napisać jak tylko zobaczyłem jak to działa po aktualizacji.
Skoro klikam konkretne konto ze skrótu, to oczywistym jest fakt, że powinno mnie poprowadzić do tego konkretnego konta.
Odpowiedz
0 Lajków
devnull
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
28
11
12-05-2021
Wiadomość 3 z 3 (4 964 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Dodawanie konta z innego banku

Od 31 grudnia nie mogę dodać konta innego banku do widoku ING - PKO BP.

Za każdym razem po weryfikacji wyświetla się strona Upss coś poszło nie tak rowerek.jpg.

Czy też macie taki problem? trochę długo

...

04-01-2026
Re: Kredyt hipoteczny a L4

W tej sprawie skontaktuj się z naszymi ekspertkami i ekspertami z zakresu kredytów hipotecznych. Spotkanie możesz umówić w Moim ING (Pomoc i kontakt - Skontaktuj się - Spotkania ze specjalistą) lub na

...

04-01-2026
Re: Brak zaksięgowania wpłaty we wpłatomacie ing

Przepraszamy za niedogodności, wczoraj były chwilowe kłopoty dotyczące wpłat BLIKIEM. Prosimy o sprawdzenie konta. Mamy informację, że wpłaty powinny być już zaksięgowane. Jeżeli nie, to sytuację spra

...

04-01-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy