Odpowiedz

Re.: Nowy wygląd Mojego ING

Czy da się dodać skrót do przelewu na telefon blik(jak przytrzymam ikonkę aplikacji ING )tu gdzie zaznaczyłem na screenie? Wcześniej był i było spoko ..
Ysiek
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
1
14-11-2023
Wiadomość 11 z 105 (9 986 wyświetleń)

Re: Re.: Nowy wygląd Mojego ING

Dziękujemy za wszystkie Wasze uwagi i opinie, przekazaliśmy je do odpowiedniego działu. 

@Ysiek Z ekranu przed zalogowaniem jak wejdziesz w BLIK, to pod kodem, na dole masz opcję wykonania przelewu na telefon.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
439
82
18-01-2021
Wiadomość 12 z 105 (9 969 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Jak widać można zepsuć wszystko, wystarczy powierzyć to takim fachowcom jak ci, którzy tworzyli tą aplikację. Na pewno są z siebie dumni... szkoda tylko, że przyjdzie zmienić bank przez takie niby głupstwo, a jednak jak potrzebne i wręcz niezbędne

Leander
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
11
14-11-2023
Wiadomość 13 z 105 (9 950 wyświetleń)

[ Edytowane ]

A jest taka ikona, bo są one tak duże, że trudno cokolwiek zlokalizować.... Gratuluję, stworzyliście najgorszą aplikację bankową, naprawdę trudno wam będzie dorównać, poprzeczka postawiona bardzo wysoko

Leander
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
11
14-11-2023
Wiadomość 14 z 105 (9 947 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Tak się zastanawiam czy przy tworzeniu nowej wersji ktoś korzystał z usług analityków ? Śmiałbym wątpić.

Dobre sprawdzone rozwiązania pozostały tylko wizualizacją:

1. jeśli mam "skrót" do rachunku ( wyświetlenie stanu ) klikając w niego chcę wejść na konto, a nie w edycję ustawień skrótu - tak jak było to wcześniej - to jest logiczne

2. szybki przelew - ludzie posiadają czasami więcej niż jeden rachunek i rachunek oszczędnościowy - obecnie przelewu można dokonać tylko i wyłącznie z rachunków oszczędnościowych - w takim przypadku ta funkcja jest mi całkowicie zbędna

wizualnie cofniecie się w rozwoju bo ani to bardziej czytelne ani tym bardziej funkcjonale

DeDeK
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
3
13-11-2023
Wiadomość 15 z 105 (9 935 wyświetleń)

Dziękujemy za Twoją opinię dotyczącą aplikacji - przekazałem ją do działu, który za to odpowiada. Więcej o aplikacji i funkcjach możesz przeczytać na naszej stronie https://www.ing.pl/indywidualni/aplikacja-mobilna/bankowosc-w-nowej-odslonie

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
112
18
03-03-2023
Wiadomość 16 z 105 (9 827 wyświetleń)

99% ludzi źle ocenia aplikację ale ty twierdzisz, że tylko narzekają bo są z Polski. Ty to jesteś z tych co można im na twarz odchody położyć,  powiedzieć że to miód i będą się dalej cieszyć. 

gacekf
Doradca z ambicjami I
9
4
26-06-2019
Wiadomość 17 z 105 (9 782 wyświetleń)

Czemu zmieniają coś, co jest dobre. Te malutkie ikony to porażka. Jak wrócić do wcześniejszej wersji??
Joszka
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
3
15-11-2023
Wiadomość 18 z 105 (9 688 wyświetleń)

Nie da się wrócić do poprzedniej wersji. ING zaorał dobrą apke i każe przyzwyczajać do nowej.
Mitchris
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
161
73
05-11-2015
Wiadomość 19 z 105 (9 632 wyświetleń)

Potwierdzam wcześniejsze opinie - nie do zaakceptowania jest, że na ekranie po zalogowaniu naprzemienne wyświetlanie w sekcji Moje Finanse salda na kontach, jeśli mamy np. konta w dwóch walutach. Jest to po prostu irytujące, że co 3 sekundy na ekranie coś się zmienia. Jeśli interesujemy się saldem konkretnego konta, to zanim utrwalimy w pamięci ten stan, saldo znika i zmienia się na inne [tutaj było kilka słów, ale zadziałała autocenzura].
Czy tej informacji, w przypadku gdy mamy wiele kont w różnych walutach, nie można było umieścić w wierszu obok siebie, tak jak się to da zrobić, gdy chcemy dodać w tej linii informację z innych kont w innych bankach.
Uważam, że użytkownik powinien mieć możliwość określenia jakie informacje i w jakiej kolejności są wyświetlane w tym wierszu.
JAK MOŻE ZNIKAĆ TO, CO JEST NAJWAŻNIESZĄ INFORMACJĄ.
jaroslaw_yr
Doradca z ambicjami I
1
2
16-11-2023
Wiadomość 20 z 105 (9 571 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy