27-06-2016 07:48
28-06-2016 08:10
W Moim ING Mobile nie ma jeszcze kodów BLIK. Znajdziesz je w dotychczasowej wersji aplikacji mobilnej, obie dostępne są w tym samym czasie. Kody BLIK w Moim ING Mobile udostępnimy później.
29-06-2016 19:45
Aplikacja "Moje ING Mobile" wcale nie jest taka mobilna jakby to wynikało z nazwy. Często przebywam w zasięgu sieci 2G/3G (słaby zasięg 3G, przechodzący w 2G), tak tak drodzy bankowcy są jeszcze takie rejony w Polsce, gdzie nie ma LTE. Próba zalogowania się przy takim zasięgu do nowej aplikacji mobilnej to zgroza, kilka minut oglądania kręcącego się kółka i nic się nie zmienia, nie można się zalogować. Natomiast logowanie do starego INGMobile jest bezproblemowe nawet przy słabym zasięgu i można wykonać niezbędne operacje. Może nowe "Moje ING Mobile" ciągnie za sobą zbyt duży balast (reklamy, paragony, finansometry itp. itd.) ale kogo to obchodzi, skoro w warunkach laboratoryjnych wszystko działa jak należy a każdemu "bankującemu" klientowi te dodatki są niezbędne do życia.
30-06-2016 05:31
@sud1 potwierdzam to co piszesz. Podróżując pociągiem często prędkość Sieci spada. Skoro przekonano mnie, że analiza wydatków jest w aplikacji całkowicie uzasadniona to mając wolną chwilę w trakcie podróży chciałem przeprowadzić weryfikację wydatków. Niestety można tylko pomarzyć. Jak pisałem już wcześniej prawidłowe działanie aplikacji jest uzależnione od wielu czynników. Nie spełnienie jednego z nich powoduje problemy w użytkowaniu, z zawieszaniem się systemu włącznie.
30-06-2016 06:02
Powiadomienia push
Nie wiem czy to z uwagi na jakieś problemy systemowe, czy z innego powodu, ale przed północą zaczęły spływać do mnie powiadomienia push. Mam własny rachunek i jestem pełnomocnikiem do drugiego rachunku. Powiadomienia dotyczył tego drugiego gdzie jego właściciel robił zakupy w kilku sklepach. Transakcje oznaczone są obecnie jako blokady.
Moje pytanie: Czy można zmieniać ustawienia dotyczące powiadomień?
Chciałbym otrzymywać takie informacje o zmianie salda tylko z mojego osobistego rachunku, a wyłączyć z rachunku gdzie jestem pełnomocnikiem.
01-07-2016 06:46
Ustawienia powiadomień PUSH możesz edytować bezpośrednio na telefonie wybierając: Dane i ustawienia->Aplikacja mobilna->Powiadomienia Push: Zarządzaj.
01-07-2016 08:57
Czy można zmienić / usprawnić logowanie do aplikacji mobilnej na iOS ? Podczas logowania, po kliknięciu na "Zaloguj" mogłaby automatycznie pojawiać się klawiatura ekranowa a po wpisaniu odpowiedniej ilości znaków numeru PIN aplikacja mogłaby rozpocząć logowanie. Obecnie trzeba dodatkowo klikać aby na ekranie pojawiła się klawiatura a po wpisaniu PIN znowu trzeba klikać na zaloguj.
01-07-2016 09:12
sud1 pisze:Czy można zmienić / usprawnić logowanie do aplikacji mobilnej na iOS ? Podczas logowania, po kliknięciu na "Zaloguj" mogłaby automatycznie pojawiać się klawiatura ekranowa a po wpisaniu odpowiedniej ilości znaków numeru PIN aplikacja mogłaby rozpocząć logowanie. Obecnie trzeba dodatkowo klikać aby na ekranie pojawiła się klawiatura a po wpisaniu PIN znowu trzeba klikać na zaloguj.
@sud1 Czy włączenie Touch ID na iPhone w Moim ING przyspieszy ten proces?
01-07-2016 10:54
01-07-2016 13:17
Pracujemy nad poprawą wydajności nowej aplikacji.
Odpowiadając na wnioski naszych klientów, którym brakowało wielu opcji zdecydowaliśmy się dać klientom dostęp do funkcjonalności jakie mają w bankowości internetowej. Nasze badania wśród klientów potwierdziły te potrzeby i chcieliśmy im wyjść naprzeciw.
Wprowadziliśmy ekran startowy i, wraz z kolejnymi aktualizacjami aplikacji, będziemy dodawać do niego nowe funkcje, które będzie można wykonać przed zalogowaniem. Co najmniej do końca roku będziesz mógł używać obu aplikacji.
Jednocześnie dziekuję za przekazane opinie i sugestie.
@Konto usunięte
Wszystko zaczęło się od wymiany karty ze względu na datę ważności starej... Za każdym razem, gdy próbuje dodać nową kartę do Google Pay po kilku godzinach dostaje SMS, że rzekomo została usunięta. Co
... 23-03-2025Analizujemy różne formy płatności. Nie planujemy na tę chwilę wprowadzać nowych rozwiązań płatności.
23-03-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
22 | |
17 | |
12 | |
8 | |
8 |