02-06-2020 08:48
Niestety nie działa. Kilka razy instalowałam od nowa. Poza wspomnianymi przez Pana krokami czyściłam jeszcze pamięć podręczną Playa. Nic nie pomaga.
21-06-2020 14:34
Nadal nie działa. Farsa trwa.
Jeżeli nie jesteście Państwo w stanie naprawić swojej aplikacji to przestańcie wprowadzać ludzi w błąd i usuńcie w sklepie google play informację o kompatybilności z urządzeniami z androidem 5.x - bo takowej jak widać - NIE MA.
03-07-2020 13:52
Nadal pracujemy nad tym kłopotem. Przepraszamy Was, że tyle to trwa 😥
Na ten moment możemy jedynie zaproponować korzystanie z Mojego ING w przeglądarce internetowej telefonu.
09-07-2020 19:25
Ponieważ mój smartfon obecnie WIDZI (do tej pory nawet nie było to możliwe) instalator w sklepie, pomyślałem że spróbuję postąpić wg powyższej rady. Odinstalowałem mING, zrestartowałem system, zainstalowałem. Efekt jest dokładnie taki, jak do tej pory (mogę jedynie wykonać szybki przelew za pomocą skrótów). Aha, nie pomogło także czyszczenie pamięci.
Jakiś postęp zrobiliście, ale b. mały.
A czas leci - już 3 miesiące walczycie i lipa. :-(
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024