Odpowiedz
Witam podczas składania wniosku kredytowego w aplikacji wpisałem 1000 a następnie w "ofertach dla mnie" widniała kwota 59tys kredyt a ja na początku wpisałem właśnie 1000 i moje pytanie skąd ta kwota końcowa dodam że moje zobowiązania to tylko tysiąc złotych zaciągnięty kredyt wcześniej i nie wiem skąd później wzięła się kwota 59tys
Odpowiedz
0 Lajków
Marlinmm
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
15-03-2021
Wiadomość 1 z 5 (3 240 wyświetleń)

Re: Kredyt

Cieszymy się, że jesteś zainteresowany ofertą naszego kredytu. W bankowości elektronicznej naszych klientów pojawiają się tak zwane oferty na Klik. Są to oferty przygotowane dla naszych klientów, które są nieedytowalne. Chcemy sprawdzić dla Ciebie tę sytuację. Napisz proszę do nas po zalogowaniu się do Moje ING, wybierając opcję Czat na dole strony bądź zadzwoń na naszą całodobową infolinię pod numerem 32 357 00 69.

Odpowiedz
0 Lajków
DamianB
Były moderator
Były moderator icon
108
21
14-12-2020
Wiadomość 2 z 5 (3 199 wyświetleń)

Re.: Kredyt

udało się rozwiązać problem, mam dokładnie taką samą sytuację...

Odpowiedz
0 Lajków
strzelcp
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
29-07-2021
Wiadomość 3 z 5 (2 727 wyświetleń)

Re.: Kredyt

Udało się rozwiązać problem?

Odpowiedz
0 Lajków
strzelcp
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
29-07-2021
Wiadomość 4 z 5 (2 726 wyświetleń)

Re: Re.: Kredyt

@strzelcp Jeżeli w Moim ING prezentuje Ci się oferta na kwotę wyższą niż wnioskowana to proszę, skontaktuj się z naszym specjalistą przez telefon: +48 32 357 00 69.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
788
172
04-09-2015
Wiadomość 5 z 5 (2 663 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: [UX] [Historia] [datepicker] Bardzo niewygodny tooltip

Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.

08-11-2024
Re.: problem z aplikacja banku

Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.

08-11-2024
Re.: problem z aplikacja banku

Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.

08-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy