Odpowiedz

Ciągła aktywacja aplikacji

Przy pierwszej aktywacji aplikacji mobilnej dodałem swój telefon do zaufanych. Od tamtej pory średnio co dwa miesiące niekorzystania z aplikacji prosi mnie o ponowną aktywację aplikacji i muszę proces przechodzić na nowo, ciągle pyta o dodanie telefonu do zaufanego itd. Przez ostatnie 365 dni aktywowałem aplikacje trzy razy, dzisiaj prosi mnie znowu. Serio?

Czy mogę z łaski swojej aktywować aplikacje na stałe i normalnie otrzymywać powiadomienia jak normalny użytkownik? Bo nawet nie wiem kiedy mnie "wylogowuje" i przestają mi przychodzić powiadomienia.

Przecież to jest jakiś żart.

Odpowiedz
0 Lajków
mejki
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
11-03-2025
Wiadomość 1 z 5 (1 117 wyświetleń)

Re.: Ciągła aktywacja aplikacji

Jeśli w ciągu 90 dni nie zalogujesz się do aplikacji na zaufanym urządzeniu, automatycznie usuniemy je z Twoich zaufanych ze względu bezpieczeństwa. W tej sytuacji faktycznie wymagana jest ponowna aktywacja aplikacji

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
596
127
19-03-2018
Wiadomość 2 z 5 (1 065 wyświetleń)

Ja korzystam z aplikacji regularnie (dziś również), a i tak przy kolejnej próbie logowania aplikacja mi wyrzuciła komunikat, że muszę aktywować konto. Czy to normalne?

Odpowiedz
0 Lajków
mkielko89
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
24-03-2025
Wiadomość 3 z 5 (570 wyświetleń)

Taka sytuacja mogła zdarzyć się po naszej ostatniej aktualizacji aplikacji. Jest wszystko w porządku.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
658
123
04-09-2015
Wiadomość 4 z 5 (471 wyświetleń)

A ja ze tak zapytam posiadam telefon Google Pixel 9 XXL u mnie z tą aktywacją coś jest chyba nie tak w przeciągu powiedzmy miesiąca zdaży się że wyloguje mnie że 4 razy i żąda aktywacji aplikacji dodam że praktycznie codziennie loguje się na konto 3 dni temu wywaliło mnie i właśnie teraz po tych 3 dniach znowu to samo jest może na to jakiś sposób
Odpowiedz
0 Lajków
Sebmaz
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
26-03-2025
Wiadomość 5 z 5 (380 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Rozpatrzenie wniosku

Tak - wspaniale. Należy nadmienić, że proces weryfikacji dokumentów nie jest realizowany do zakończenia w jednym kroku. Kiedy znajdujecie państwo brak - podajecie wymaganie i wniosek trafia na koniec

...

31-03-2025
Re.: Długi proces decyzyjności

Dziękuje za odpowiedź Pani Natalio.
Niestety ale nie widzę sensu dla mnie składania reklamacji bo nic to nie zmieni. Termin minął.
Jeżeli to ma przysporzyć państwu źródła do poprawy procesu - to ja podz

...

31-03-2025
Re.: Elewacja - kredyt hipoteczny

Prosimy w tej sprawie skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi. Przez naszą stronę możesz się umówić na spotkanie wideo z dowolnego miejsca. Skorzystać z naszej strony www.ing.pl/kontakt : Spot...

31-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy