Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Błedny login i pesel mimo wpisywania dobrego!

[ Edytowane ]

Proszę o pomoc juz nie raz wpisuje i dobry login i dobry pesel a pisze ze błędny jak to naprawić ? Mam tam pieniądze i ich potrzebuje a nie moge sie zalogować nawet na innym telefonie nie dziala ani na komputerze a napewno dobrze wpisuje bo nie raz zmieniałam haslo a potem wpisywałam i nie dziala jak to naprawić prosze o pomoc.

Odpowiedz
0 Lajków
mela1
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
27-03-2025
Wiadomość 1 z 4 (3 068 wyświetleń)

Re.: Błedny login i pesel mimo wpisywania dobrego!

Dlaczego ujawniasz swój numer pesel w załączonym obrazku? Nie zależy Ci na zachowaniu poufności tych danych?

Najlepiej pójdź do banku ze swoim dowodem osobistym i odblokuj bankowość elektroniczną. Dostaniesz wtedy nowy login.
Odpowiedz
0 Lajków
JoannaLBN
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
19
2
04-01-2019
Wiadomość 2 z 4 (3 049 wyświetleń)

Aa nie zwróciłam uwagi na to ale moderator juz usunął. Robiłam aktualizacje znowu i nadal aplikacja nie dziala tragedia.
Odpowiedz
0 Lajków
mela1
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
27-03-2025
Wiadomość 3 z 4 (3 023 wyświetleń)

mela1 Spróbuj skorzystać z formularza odblokowania konta. Znajdziesz go tutaj: 
https://www.ing.pl/indywidualni/bankowosc-internetowa-mojeing/centrum-pomocy
Jeśli to nie pomoże, to proszę, zadzwoń pod numer 32 357 00 69. Sprawdzimy jak to wygląda w systemie. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1138
226
07-06-2017
Wiadomość 4 z 4 (3 015 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy