Odpowiedz

Ciągła aktywacja aplikacji

Przy pierwszej aktywacji aplikacji mobilnej dodałem swój telefon do zaufanych. Od tamtej pory średnio co dwa miesiące niekorzystania z aplikacji prosi mnie o ponowną aktywację aplikacji i muszę proces przechodzić na nowo, ciągle pyta o dodanie telefonu do zaufanego itd. Przez ostatnie 365 dni aktywowałem aplikacje trzy razy, dzisiaj prosi mnie znowu. Serio?

Czy mogę z łaski swojej aktywować aplikacje na stałe i normalnie otrzymywać powiadomienia jak normalny użytkownik? Bo nawet nie wiem kiedy mnie "wylogowuje" i przestają mi przychodzić powiadomienia.

Przecież to jest jakiś żart.

Odpowiedz
0 Lajków
mejki
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
11-03-2025
Wiadomość 1 z 5 (887 wyświetleń)

Re.: Ciągła aktywacja aplikacji

Jeśli w ciągu 90 dni nie zalogujesz się do aplikacji na zaufanym urządzeniu, automatycznie usuniemy je z Twoich zaufanych ze względu bezpieczeństwa. W tej sytuacji faktycznie wymagana jest ponowna aktywacja aplikacji

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
594
127
19-03-2018
Wiadomość 2 z 5 (835 wyświetleń)

Ja korzystam z aplikacji regularnie (dziś również), a i tak przy kolejnej próbie logowania aplikacja mi wyrzuciła komunikat, że muszę aktywować konto. Czy to normalne?

Odpowiedz
0 Lajków
mkielko89
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
24-03-2025
Wiadomość 3 z 5 (340 wyświetleń)

Taka sytuacja mogła zdarzyć się po naszej ostatniej aktualizacji aplikacji. Jest wszystko w porządku.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
658
123
04-09-2015
Wiadomość 4 z 5 (241 wyświetleń)

A ja ze tak zapytam posiadam telefon Google Pixel 9 XXL u mnie z tą aktywacją coś jest chyba nie tak w przeciągu powiedzmy miesiąca zdaży się że wyloguje mnie że 4 razy i żąda aktywacji aplikacji dodam że praktycznie codziennie loguje się na konto 3 dni temu wywaliło mnie i właśnie teraz po tych 3 dniach znowu to samo jest może na to jakiś sposób
Odpowiedz
0 Lajków
Sebmaz
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
26-03-2025
Wiadomość 5 z 5 (150 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Czy w tym temacie planujecie jakąś zmianę?.
Mam kilka kont i faktycznie sa momenty gdy popełniam błąd transferu z konta źródłowego.

To jest serio prosta i podstawowa funkcjonalność, która powinna być wy...

28-03-2025
Re.: Rozpatrzenie wniosku

Nigdy z ING - ja ponad 6 tygodni czekam i nic.

28-03-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Ja czekam 6 tygodni - cisza - ten bank to dramat - nie polecam

28-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy