08-07-2026 20:02
Aplikacja na iPadzie przy próbie aktywacji wymaga loginu a następnie PESELU. Po wpisaniu tego drugiego bez żadnego komunikatu crashuje. iPad 11, aktualny iOS, różne sieci WiFi. Znany błąd?
13-07-2026 12:32
Podaj nam proszę dokładny model iPad'a jakiego posiadasz wraz z numerem systemu iOS jaki posiadasz. Przyjrzymy się temu.
14-07-2026 15:25
@MateuszS:Podaj nam proszę dokładny model iPad'a jakiego posiadasz wraz z numerem systemu iOS jaki posiadasz. Przyjrzymy się temu.
Model: iPad 11 A16 (11. gen., 2025) 128 GB Wi-Fi
iOS: najnowszy dostępny, więc 26.5.2
Mam dostęp do innego iPada w tej samej wersji, na nim aplikacja działa normalnie (nie mój sprzęt, inne konto w ING), ale fakt, że aktywowana już jakiś czas temu.
21-07-2026 08:38
Dziękujemy za przekazane informacje. Obecnie nie mamy możliwości przeanalizowania logów aplikacji, ponieważ proces aktywacji nie został zakończony. Na podstawie przekazanych informacji wynika, że problem może być związany ze sposobem wyświetlania aplikacji na tablecie iPad 11 oraz zmianą orientacji ekranu na iPadzie podczas aktywacji aplikacji.
Prosimy, spróbuj przeprowadzić aktywację, korzystając przez cały czas z jednej orientacji ekranu:
• w trybie pionowym (portretowym),
• jeśli problem nadal będzie występował, również w trybie poziomym (horyzontalnym).
Jeżeli aplikacja nadal będzie się zamykać po wpisaniu numeru PESEL, prosimy o kontakt z naszą infolinią pod numerem 32 357 00 69 i zgłoszenie problemu. Dzięki temu będziemy mogli zebrać dodatkowe informacje potrzebne do dalszej analizy. Przepraszamy za kłopot.
Mateusz dzięki za odpowiedź. Pozostaje zatem pytanie czy ING rozważa wprowadzenie takiej samej możliwości dla wersji przeglądarkowej jak dla wersji mobilnej? Chodzi o możliwość wyłączenia konieczności
... 21-07-2026Cześć,
moja rata kapitałowa wynosi 1000 zł i taką kwotą zrobiłam nadpłatę w aplikacji. Chciałabym skrócić okres kredytowania, a z automatu zmniejszło mi ratę.
Czy aby to zrobić to należy wejść w apce
... 21-07-20261. Takie rozwiązanie działa w aplikacji mobilnej, tam użytkownik może zdecydować, czy chce używać klucza u2f przy każdym logowaniu
2. Jeśli klucz jest dodany do aplikacji mobilnej, to poprosimy o niego
| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 3 | |
| 3 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |