14-09-2017 16:43
Chyba coś się zmienia w tym temacie
BZWBK zapowiedziało, że czekają na odpowiedź Apple.
Podpisało się również ING
Santander, właściciel BZWBK u siebie w Hiszpanii posiada ApplePay.
ING w Holandii również z tego korzysta?
Link do tematu
04-11-2016 19:07
Dzień dobry,
to mój pierwszy wpis tutaj, więc przede wszystkim chciałbym się przywitać
Moje pytanie dotyczy Apple Pay - czy jest szansa, ze ING wprowadzi tę usługę?
05-11-2016 09:42 – ostatnio edytowany 07-11-2016 18:03 przez AgnieszkaBin
Witamy na naszym forum
Odpowiadając na Twoje pytanie: cały czas przyglądamy się nowoczesnym metodom płatności również apple pay ale w ciągu najbliższych 6 miesięcy nie planujemy ich wprowadzać.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania to zachęcam do aktywnego korzystania z forum.
05-11-2016 09:51
Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Mam nadzieję, że sprawy posuną się wkrótce do przodu, bo ING było zawsze nowoczesnym i innowacyjnym bankiem.
05-11-2016 10:02
Stale dbamy o to by być na bieżąco z nowymi technologiami
Zachęcam do śledzenia zmian.
03-03-2017 06:18
18-09-2017 13:49
19-09-2017 08:16
W komentarzach pod artykułem (link powyżej) zamieszczono "dyskusję", w której ING również potwierdza rozmowy z Apple.
Ciekawy co jest dla tej firmy priorytetem. Nowoczesna bankowość jaką mamy w Polsce, czy ilość sprzedanych urządzeń?
18-12-2017 23:05
Dzień dobry.
Dziś w Internetach krąży informacja (podobno pewna), że polskie banki otrzymały od firmy Apple propozycję udostępnienia swoim klientom Apple Pay. Mowa jest o 5 bankach, gdzie reszta odrzuciła propozycje. W tych 5 bankach znajdują się Alior, BZ WBK i mBank. Niepewne są nazwy 2 banków.
Moje pytanie brzmi, czy wśród tych dwóch banków znajduje się ING?
19-12-2017 06:46
Też jestem ciekawy czy Lew podjął wyzwanie.
Skoro w ostatniej wiadomości pisze na temat zwolnienia z opłat karty w telefonie, to może udostępni rozwiązanie Apple dla jego użytkowników.
Czytałem, że wszystko objęte jest ścisłą tajemnicą, więc może być zrozumiałe, że do pewnego czasu nie uzyskamy w tym miejscu konkretnych informacji czy nawet prostej odpowiedzi "tak jesteśmy zainteresowani, negocjujemy"
To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic
... 27-11-2024Nie chce zakładać nowego wątku.
Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.
Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda
... 27-11-2024To, że ktoś nie umie drukować to od razu argument, że logo ING nie w kolorze? Przecież tylko głównie o logo chodzi.
Jakoś w mBanku mamy w kolorze do dzisiaj
27-11-2024