Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Założenie konta dla dziecka przez aplikację

Dziś po raz kolejny przekonałam się że niemożliwe jest założenie konta dla dziecka przez aplikację. Podczas próby załączenia zdjęcia dowodu osobistego aplikacja zawiesza się. Średnio mi odpowiada wizyta w oddziale
Odpowiedz
0 Lajków
Małgosia
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
1
27-06-2019
Wiadomość 1 z 2 (3 677 wyświetleń)

Re: Założenie konta dla dziecka przez aplikację

@Małgosia Przepraszam Cię za kłopoty związane z otwarciem konta dla dziecka przez aplikację mobilną. Proszę, spróbuj otworzyć konto po zalogowaniu do bankowości przez przeglądarkę internetową. Jeśli to nie pomoże, to napisz do nas wiadomość lub na czacie z Mojego ING. Sprawdzimy to.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
601
127
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (3 649 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Problem z zaciągnięciem kredytu gotówkowego

Cudownie. No tak, zawsze w przypadku problemu mogę popisać z botem, albo kimś losowym na chacie, kto poleci mi założenie reklamacji. A potem będę czekał miesiąc na rozwiązanie mojego problemu (tyle IN

...

16-03-2025
Re.: Płatność pożyczki

W takiej sytuacji po zasileniu konta system automatycznie pobierze pieniądze na spłatę raty. Przekazanie informacji o zadłużeniu do BIKu zależy to od czasu opóźnienia w spłacie.  Abyśmy mogli to spraw

...

15-03-2025
Ugoda dla Frankowiczów

Czy bank może żądać do podpisania ugody frankowej , zaświadczenia o dochodach ? Co w sytuacji gdy kredyt jest prawidłowo spłacany ale obecnie nie pracuję ?

14-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy