Aplikacja mobilna

Odpowiedz

Założenie konta dla dziecka przez aplikację

Dziś po raz kolejny przekonałam się że niemożliwe jest założenie konta dla dziecka przez aplikację. Podczas próby załączenia zdjęcia dowodu osobistego aplikacja zawiesza się. Średnio mi odpowiada wizyta w oddziale
Odpowiedz
0 Lajków
Małgosia
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
1
27-06-2019
Wiadomość 1 z 2 (4 971 wyświetleń)

Re: Założenie konta dla dziecka przez aplikację

@Małgosia Przepraszam Cię za kłopoty związane z otwarciem konta dla dziecka przez aplikację mobilną. Proszę, spróbuj otworzyć konto po zalogowaniu do bankowości przez przeglądarkę internetową. Jeśli to nie pomoże, to napisz do nas wiadomość lub na czacie z Mojego ING. Sprawdzimy to.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
669
134
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (4 943 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Dziękuję,to juz wiem Emotikon: Szczęśliwy dodatkowy koszt takiej wpłaty 15zl 🤦🏻‍♀️
Bardziej chodzi mi o to,dlaczego tak się dzieje. Widzę,że nie tylko ja mam ten problem,choć wcześniej wszystko działało bez zarzutu.

11-06-2026
Re: Powiadomienia PUSH - zawartość

Dziękujemy za wszystkie sugestie Emotikon: Szczęśliwy

11-06-2026
Re: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Jeśli wpłata jest odrzucana ze względu bezpieczeństwa i nie masz dostępu do karty, gotówkę możesz wpłacić w oddziale z obsługą kasową. Takie placówki wyszukasz na naszej stronie: https://www.ing.pl/placowki-oddzialy-bankomaty

...

11-06-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy