Odpowiedz

Przycisk "Zaloguj" w aplikacji mobilnej

Przycisk "zaloguj" umiejscowiony jest w prawym, górnym rogu, co jest nieergonomiczne. Trzymając telefon w lewej ręce nie można w łatwy sposób dosięgnąć go kciukiem. Nie zauważyłem, aby inne aplikacje bankowe miały tak to rozwiązane, niektóre od razu wywołuję ekran logowania odciskiem palca, nawet bez klikania "zaloguj".

Odpowiedz
0 Lajków
piotrek87
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
30-07-2019
Wiadomość 1 z 2 (5 527 wyświetleń)

Re: Przycisk "Zaloguj" w aplikacji mobilnej

Dziękuję za sugestię, przekażę ją do odpowiedniego zespołu. Do aplikacji możesz zalogować się na kilka sposobów: klikając opcję zaloguj lub wybierając skrót np. ze stanem Twojego konta. Skróty możesz dodać wybierając opcję "dodaj skrót" przed zalogowaniem do aplikacji mobilnej. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaS
Były moderator
Były moderator icon
408
112
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (5 478 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Problem z płatnościami zbliżeniowymi BLIK

Mam identyczny problem jak ten opisany przez użytkownika LukaszING.

Czy wiadomo już czym spowodowany jest ten problem i jak można go rozwiązać?

29-06-2026
Re: Wkład własny do kredytu hipotecznego

Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z osobami zajmującymi się kredytami hipotecznymi możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego

...

27-06-2026
Wkład własny do kredytu hipotecznego

Czy są jakieś szczególne wymagania co do sposobu wpłaty wkładu własnego w przypadku 2 wnioskodawców. Czy przelew może być z kliku kont bankowych oraz ppk. Czy ma znaczenie udział w akcie notarialnym w...

27-06-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy