16-11-2020 09:59
Nie mamy jeszcze nowych informacji w tej sprawie. Na pewno damy znać, jeśli tylko się to zmieni 😊
16-11-2020 14:11
To kto posiada takie informacje ? Trochę to już jest śmieszne, żeby przez 8 miesięcy nie było nawet decyzji czy aplikacja będzie czy nie...
19-11-2020 09:16
SKJanusz sprawa ciągle jest analizowana
Kamil88 naszą aplikację można pobrać w sklepach Google Play i AppStore - to są jedyne sprawdzone źródła. Pobieranie Mojego ING z innych stron czy aplikacji, które nie są przez nas zweryfikowane może być niebezpieczne.
03-12-2020 14:10
No nie mogę. Dzisiaj czytam że getin i noble bank wprowadzają apki do Huawei i tu nadal cisza, pewnie analizują . . .
08-12-2020 23:35
No to trzeba będzie zmienić bank, już dawno się nosiłem z tym zamiarem. Teraz jest dobry moment, skoro nie mogę używać aplikacji na telefonie.
15-12-2020 15:28 | Edytowano: 15-12-2020 15:29
Czy jakieś nowe informacje już są ? Czy dalej trwają analizy
19-01-2021 20:12
Nie rekomendujemy instalowania aplikacji z nieznanych źródeł. W ten sposób narażasz się i swoje finanse. Zalecamy instalowanie aplikacji tylko i wyłącznie z zaufanych i autoryzowanych sklepów.
Zachęcam do zapoznania się z zasadami bezpiecznego bankowania - tutaj.
28-04-2021 06:32 | Edytowano: 28-04-2021 06:36
Witam,
Zdaje się, że ING Bank trochę przesadza z tą ostrożnością co do HMS.
Aplikacje PEKAO, Millenium Bank oraz mBank są w HMS od dawna.
Apeluję o podbicie tego tematu na odpowiednim szczeblu decyzyjnym...
Z drugiej strony, zwlekając z wydaniem app pod HMS, powodujecie że ludzie kombinują z instalowaniem MojeING z różnych - często niezaufanych - źródeł.
A więc Wasi klienci narażają i siebie i Was na potencjalne nieprzyjemności...
29-04-2021 06:31
Nadal nie mamy decyzji w sprawie udostępnienia aplikacji w AppGallery.
Jak coś się zmieni w tym temacie, damy znać.
Nie zalecamy instalowania aplikacji z niezaufanych źródeł.
Aby działała ona poprawnie i miała dostęp do wszystkich opcji należy pobierać ją z autoryzowanych sklepów Play i AppStore.
Przekazałam Twoją wiadomość do osób, które odpowiadają za rozwój naszej aplikacji mobilnej.
04-05-2021 13:21
Witam, jestem posiadaczem od niedawna Huawei p40 niestety aplikacja i płatność kartą nie działa. Jestem waszym klientem od dawna i czuję się jakbym dostał wpysk. Jeśli funkcjonalności nie będą dłużej działać przenoszę konto i oszczędności do mbank lub pko bo tam się da.
Zysk z obligacji kupionych z dyskontem (np. po 99% wartości nominalnej) i utrzymanych do wykupu opodatkowany jest w sposób zryczałtowany, czyli podatek płacony jest przez biuro maklerskie. Klienci nie
... 29-05-2023Witam wszystkich,
czy jeśli kupię obligacje na rynku wtórnym za np. 99% ceny i zaczekam do wykupu przez eminenta po wartości nominalnej to od tego 1% muszę odprowadzić podatek i wykazać w PIT-38 czy ja
... 29-05-2023Brak możliwości dodania drugiej ikonki blika dla drugiego typu konta to chyba najwieksza wada obecnej aplikacji ing. Dziwię się że to nie zostało naprawione od tylu lat. Rozmawiałem ostatnio na jakimś
... 26-05-2023