Płatności

Odpowiedz

zegarki amazfit - Zepp Pay

[ Edytowane ]

Pytanie pojawiło się już wcześniej:  https://spolecznosc.ing.pl/-/P%C5%82atno%C5%9Bci/Zepp-Pay-zegarki-amazfit/td-p/45091, ale widzę, że od tamtego czasu nic się w temacie nie ruszyło, dla tego ponawiam pytanie: czy bank ING planuje wprowadzić płatność Zepp Pay? Jeśli tak to kiedy? Użytkowników zegarków Amazfit przybywa, konkurencja ta większa jak np, Santander, Millennium czy Alior jak i ta mniejsza Bank Pocztowy czy Credit Agricole mają tą funkcje... niestety ale na tym polu ING zostaje w tyle.. 

Odpowiedz
0 Lajków
R2d2
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
02-12-2025
Wiadomość 1 z 3 (1 332 wyświetleń)

Re.: zegarki amazfit - Zepp Pay

ING nie jest zainteresowany żadnymi nowoczesnymi formami płatności oprócz Google Pay, Apple Pay i Garmin Pay o czym sami nie raz już dawali znać.
Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Zaprawiony analityk III
Zaprawiony analityk III icon
206
57
02-12-2022
Wiadomość 2 z 3 (1 283 wyświetleń)

Re: zegarki amazfit - Zepp Pay

Dziękujemy za sugestię, na tę chwilę nie mamy w planach wprowadzenia tej formy płatności.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
KamilW
Moderator
Moderator icon
95
11
19-05-2022
Wiadomość 3 z 3 (1 233 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Problem z logowaniem w aplikacji przy użyciu klucza U2F

Prosimy, zgłoś nam to przez czat w Moim ING i zapiszemy zgłoszenie techniczne. Nie mieliśmy podobnych sygnałów.

05-04-2026

Dzień dobry.

Bardzo dziękuję za pomoc.
Rzeczywiście pomogło wyczyszczenie Google Play services. Mogę ponownie zalogować się starymi kluczami.
Ale nowego klucza dodać niestety nie mogę.
Wyskakuje błąd w ap...

05-04-2026

Dodanie pierwszego klucza musi być zautoryzowane np. kartą na urządzeniu z NFC lub w placówce lub przez mObywatela. Każdy kolejny klucz klient może aktywować samodzielnie w Moim ING. Aby to zrobić, na

...

05-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy