02-12-2025 14:55 | Edytowano: 02-12-2025 14:56
Pytanie pojawiło się już wcześniej: https://spolecznosc.ing.pl/-/P%C5%82atno%C5%9Bci/Zepp-Pay-zegarki-amazfit/td-p/45091, ale widzę, że od tamtego czasu nic się w temacie nie ruszyło, dla tego ponawiam pytanie: czy bank ING planuje wprowadzić płatność Zepp Pay? Jeśli tak to kiedy? Użytkowników zegarków Amazfit przybywa, konkurencja ta większa jak np, Santander, Millennium czy Alior jak i ta mniejsza Bank Pocztowy czy Credit Agricole mają tą funkcje... niestety ale na tym polu ING zostaje w tyle..
03-12-2025 09:17
03-12-2025 18:35
Dziękujemy za sugestię, na tę chwilę nie mamy w planach wprowadzenia tej formy płatności.
Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025Cieszymy się, że już wszystko jest w porządku
Gdybyś potrzebował pomocy zawsze możesz do nas napisać na czacie, po zalogowaniu w Moim ING - chętnie pomożemy.
| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 4 | |
| 3 | |
| 3 |