Odpowiedz

Zepp Pay - zegarki amazfit

Witam serdecznie, czy bank planuje wprowadzić płatność Zepp Pay? Myślę, że użytkowników zegarków Amazfit przybywa i byłaby to fajna opcja dla banku, który do tej pory jako jeden z pierwszych wdrażał nowe metody płatności.

mackoxdp1
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
1
25-04-2024
Wiadomość 1 z 4 (5 339 wyświetleń)

Re.: Zepp Pay - zegarki amazfit

Nie wiem kiedy ING jako pierwszy wdrażał nowe metody płatności, ale na pewno było to dawno Emotikon: Mrugający

Tutaj nie ma nawet Xiaomi Pay także o jakichkolwiek bardziej egzotycznych "payach" można tylko pomarzyć.

Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Zaprawiony analityk III
Zaprawiony analityk III icon
206
57
02-12-2022
Wiadomość 2 z 4 (5 317 wyświetleń)

Na ten moment nie mam informacji odnośnie planów w tym zakresie, ale zapisałam sugestię. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1144
226
07-06-2017
Wiadomość 3 z 4 (5 218 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Drogi banku, sugeruję przekazać komu trzeba bo nawet w takim banku spółdzielczym w Limanowej to mają .... [...]

scbyX
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
1
28-02-2025
Wiadomość 4 z 4 (4 677 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Prezent urodzinowy

Dziękuję za życzenia i prezent urodzinowy. Inne banki (to nie reklama, bo nie podaję nazw) dają lokatę na wyższy procent. ING daje gify i piosenki. Ale się uśmiałem :-D

14-04-2026
Bankomat Jasienica

Naprawdę INg zeszło na psy, jeden bankomat (były dwa, ale komuś przeszkadzało) powolne oprogramowanie, ciągle awarie, brak możliwości wpłaty albo wypłaty. Kolejki codziennie od dwóch lat. Wstyd.

14-04-2026
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

Chciałbym napisać, że integracja s KSeF NIE JEST substytutem wycofanych paczek przelewów. Integracja pomaga co najwyżej z fakturami kosztowymi, ale nadal trzeba się męczyć ręcznie z wypłatami, przelew

...

14-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy