Płatności

Odpowiedz

Zepp Pay - zegarki amazfit

Witam serdecznie, czy bank planuje wprowadzić płatność Zepp Pay? Myślę, że użytkowników zegarków Amazfit przybywa i byłaby to fajna opcja dla banku, który do tej pory jako jeden z pierwszych wdrażał nowe metody płatności.

Odpowiedz
0 Lajków
mackoxdp1
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
25-04-2024
Wiadomość 1 z 4 (757 wyświetleń)

Re.: Zepp Pay - zegarki amazfit

Nie wiem kiedy ING jako pierwszy wdrażał nowe metody płatności, ale na pewno było to dawno Emotikon: Mrugający

Tutaj nie ma nawet Xiaomi Pay także o jakichkolwiek bardziej egzotycznych "payach" można tylko pomarzyć.

Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
171
48
02-12-2022
Wiadomość 2 z 4 (735 wyświetleń)

Na ten moment nie mam informacji odnośnie planów w tym zakresie, ale zapisałam sugestię. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1122
224
07-06-2017
Wiadomość 3 z 4 (636 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Drogi banku, sugeruję przekazać komu trzeba bo nawet w takim banku spółdzielczym w Limanowej to mają .... [...]

Odpowiedz
0 Lajków
scbyX
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
28-02-2025
Wiadomość 4 z 4 (95 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Rozpatrzenie wniosku

Tak - wspaniale. Należy nadmienić, że proces weryfikacji dokumentów nie jest realizowany do zakończenia w jednym kroku. Kiedy znajdujecie państwo brak - podajecie wymaganie i wniosek trafia na koniec

...

31-03-2025
Re.: Długi proces decyzyjności

Dziękuje za odpowiedź Pani Natalio.
Niestety ale nie widzę sensu dla mnie składania reklamacji bo nic to nie zmieni. Termin minął.
Jeżeli to ma przysporzyć państwu źródła do poprawy procesu - to ja podz

...

31-03-2025
Re.: Elewacja - kredyt hipoteczny

Prosimy w tej sprawie skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi. Przez naszą stronę możesz się umówić na spotkanie wideo z dowolnego miejsca. Skorzystać z naszej strony www.ing.pl/kontakt : Spot...

31-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy