Płatności

Odpowiedz

Weryfukacja dwuetapowa przy płatnościach BLIK

Dzień dobry,

moja partnerka założyła właśnie konto osobiste Direct w ING. Za każdym razem, gdy chce zrobić przelew BLIKiem na nr telefonu, musi nie tylko wpisywać PIN (co jest uzasadnione), ale także potwierdzać go kodem otrzymanym przez wiadomość SMS. Nie ukrywam, że jest to dość uciążliwe. Czy można w jakiś sposób wyłączyć dodatkową autoryzację za pomocą SMSa? Pozdrawiam!

Odpowiedz
0 Lajków
jkb1jkb
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
26-09-2024
Wiadomość 1 z 3 (1 080 wyświetleń)

Re.: Weryfukacja dwuetapowa przy płatnościach BLIK

O dodatkowe potwierdzenie SMSem możemy poprosić w dowolnym momencie. Natomiast taka sytuacja, jaką opisujesz, może się pojawiać przez jakiś czas (najczęściej kilka dni) po pobraniu nowej aplikacji, ze względów bezpieczeństwa. Samemu nie można sobie ustawiać, w jaki sposób będą potwierdzane transakcje w aplikacji. Prosimy o cierpliwość.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
439
82
18-01-2021
Wiadomość 2 z 3 (1 032 wyświetleń)

Re.: Weryfukacja dwuetapowa przy płatnościach BLIK

Takie mają algorytmy w ING. Przez klika pierwszych operacji będzie wymagać PIN a później się to skończy*

*Od czasu do czasu PIN też poprosi - np raz na pół roku czy np po 50 operacjach.

Odpowiedz
0 Lajków
viggen
Główny rachmistrz II
Główny rachmistrz II icon
343
49
03-02-2016
Wiadomość 3 z 3 (425 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Nadplata kredyt 2016

Witam wszystkich,
Umowa kredytowa została podpisana w 2016 i chciałbym zacząć go nadpłacać ale nie znalazłem odpowiedzi na parę pytań,

Pierwsze dotyczy zapisu w umowie, że jeśli chce nadpłacać kredyt to...

20-11-2024
Re.: ING Księgowość - Działalność nierejestrowana

Proszę też pomyśleć o „prostej spółce akcyjnej”

Dzięki serdeczne!

20-11-2024
Re.: Makler - daleko do waszej konkurencji

Patrzymy na to co robi konkurencja i dostrzegamy zainteresowanie IKE i rynkami zagranicznymi. Analizujemy możliwość wprowadzenia tych usług u nas. Rozumiemy, że chcielibyście skorzystać z nich już ter

...

19-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy