Odpowiedz

Przelew expresowy

Dzień dobry, dziś z rana wysłałam przelew Expresowy który powinien w ciągu 5min być u odbiorcy. Zbliża się wieczór a w historii ten przelew oznaczony jest jako blokada kwoty. Czyli rozumiem że przelew nie dotarł do odbiorcy. Nie dość że miał być "Expresowy" to przecież nawet zwykły przelew dotarł by po całym dniu. Co mam w takiej sytuacji zrobić?
Odpowiedz
0 Lajków
Kikka
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
0
25-11-2021
Wiadomość 1 z 2 (3 459 wyświetleń)

Re: Przelew expresowy

Wczoraj (28.02.2002 r.) były kłopoty z realizacją przelewów natychmiastowych. Prosimy, sprawdź historię swoich transakcji. Jeśli przelew nie został zrealizowany, ponów go. 

Przepraszamy za utrudnienia 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
SylwiaG
Moderator
Moderator icon
181
41
23-04-2018
Wiadomość 2 z 2 (3 397 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Problem z założeniem konta.

Od 11 listopada syn próbuje założyć online konto Mubi 18-26, bezskutecznie, konto zablokowane.
Wizyta w placówce w Jaworznie nie przyniosła efektu. Pani w okienku dzwoniła na infolinię (to jakiś żart) ...

21-11-2024
Re.: Oświadczenie KYO w przypadku kredytu hipotecznego

Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony

...

21-11-2024
Nadplata kredyt 2016

Witam wszystkich,
Umowa kredytowa została podpisana w 2016 i chciałbym zacząć go nadpłacać ale nie znalazłem odpowiedzi na parę pytań,

Pierwsze dotyczy zapisu w umowie, że jeśli chce nadpłacać kredyt to...

20-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy