Płatności

Odpowiedz

Płatność kartą w internecie

Czy jeśli przy płatności kartą w internecie cały czas dla transakcji jest blokada, czy jest możliwość anulowania tej transakcji za pomocą banku? Dodam, że nie otrzymałam żadnego potwierdzenia od sklepu w którym dokonałam zakupu, że została rozpoczętą płatność
Odpowiedz
0 Lajków
Klaudia288
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
06-01-2023
Wiadomość 1 z 4 (6 717 wyświetleń)

Re: Płatność kartą w internecie

Blokada transakcji oznacza - że bank wyraził zgodę na płatność. Teraz czekamy na rozliczenie z punktu, w którym płaciłaś. Jeśli takiego rozliczenia nie otrzymamy do 8 dni - środki odblokujemy automatycznie. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
566
126
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (6 558 wyświetleń)

Czyli jeśli płatność nie zostanie rozliczona, płatność zostanie do mnie zwrócona?
Odpowiedz
0 Lajków
Klaudia288
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
06-01-2023
Wiadomość 3 z 4 (6 325 wyświetleń)

Jeśli nie otrzymamy informacji o rozliczeniu a nie doszła ona też do skutku, blokada po tym czasie może być na Twoim koncie zwolniona. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
566
126
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (6 283 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Bankomat Jasienica

Przykro nam czytać taką opinię. Przekazaliśmy ją do odpowiedniego działu. 

15-04-2026
Prezent urodzinowy

Dziękuję za życzenia i prezent urodzinowy. Inne banki (to nie reklama, bo nie podaję nazw) dają lokatę na wyższy procent. ING daje gify i piosenki. Ale się uśmiałem :-D

14-04-2026
Bankomat Jasienica

Naprawdę INg zeszło na psy, jeden bankomat (były dwa, ale komuś przeszkadzało) powolne oprogramowanie, ciągle awarie, brak możliwości wpłaty albo wypłaty. Kolejki codziennie od dwóch lat. Wstyd.

15-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy