Płatności

Odpowiedz

Blokada płatności automatycznych

Chciałabym zablokować automatyczne pobieranie środków z mojego konta na rzecz konkretnego handlowca. Kiedyś wykupiłam subskrypcję, z której teraz chciałabym zrezygnować i na stronie handlowca wywala mi jakieś błędy, czy jest możliwość zablokowania przyszłych płatności na ich rzecz z poziomu banku?
Odpowiedz
0 Lajków
Dimmu
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
05-12-2020
Wiadomość 1 z 5 (18 061 wyświetleń)

Re.: Blokada płatności automatycznych

Jaki konkretnie rodzaj płatności automatycznych?
BLIK / polecenie zapłaty / obciążenie karty?
Odpowiedz
0 Lajków
JoannaLBN
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
17
2
04-01-2019
Wiadomość 2 z 5 (18 049 wyświetleń)

To szło przez paypal, niestety mimo że usunęłam na paypal tę płatność automatyczną pieniądze wciąż są pobierane. Szczerze mówiąc nie wiem dokładnie jak to działa.
Odpowiedz
0 Lajków
Dimmu
Doradca z ambicjami I
3
0
05-12-2020
Wiadomość 3 z 5 (18 030 wyświetleń)

Czyli o ile dobrze rozumiem jest to obciążenie karty, ponieważ na paypal podawałam dane karty.
Odpowiedz
0 Lajków
Dimmu
Doradca z ambicjami I
3
0
05-12-2020
Wiadomość 4 z 5 (18 028 wyświetleń)

Re: Re.: Blokada płatności automatycznych

Niestety nie możemy anulować subskrypcji Emotikon: Smutny Możesz to zrobić tylko u usługodawcy, u którego ją wykupiłaś.

Z naszej strony możemy zaproponować zastrzeżenie karty i zamówienie nowej. Możesz to zrobić w Moim ING, w szczegółach karty (Karty i płatności telefonem/Karta (np Visa zbliżeniowa)/Zastrzeż) lub telefonicznie +48 323570012 (infolinia jest całodobowa.

Nowa karta będzie miała inny numer, datę ważności i kod CVV, wiec dotychczasowy usługodawca nie będzie mógł z niej pobrać nowych płatności.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
545
122
19-03-2018
Wiadomość 5 z 5 (17 987 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

A jeszcze jedno. Ile jest rubryk w pismach urzędowych do podawania nr konta? Stosujemy tam spacje? Nie ulepszajcie na siłę tego, co nie potrzeba. Może PESEL też podzielicie?

08-12-2023
Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

Już myślałem, że nie będzie problemów, ale nie. Jak mówię lepsze jest wrogiem dobrego. Nie mogę poprawnie wpisać nr konta robiąć przelew. Zrobiliście podział na segmenty liczbowe. Dwie pierwsze, przer

...

08-12-2023
Re: Re.: Problem z logowaniem

Pracujemy nad rozwiązaniem tego błędu. Przepraszamy za tę sytuację. Rozwiązaniem, jakie możemy podpowiedzieć, do czasu wyeliminowania błędu jest korzystanie z opcji logowania za pomocą PIN-u oraz kluc

...

08-12-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy