Odpowiedz

Wplatomat zabrał pieniądze

Hej dziś ok 8:20 wpłacałam pieniądze do wplatomatu w Oświęcimiu w Ock. Wpłata zblizeniowo, wplatomat przyjął 3070 zł, 3 razy przeliczał pieniądze i w końcu ekran zrobił się jakby czekał na kolejnego klienta. Nic zero komunikatu, zero potwierdzenia, zero czegokolwiek a pieniądze zniknęły. Były to pieniądze firmowe pilnie potrzebne w dniu dzisiejszym. Pani na infolinię stwierdziła że reklamacja ale max do 21 grudnia i że nie wie czy będzie uznana. Niby jak nie? Zostałam okradziona i mam czekać? To żarty jakieś?
Odpowiedz
0 Lajków
Kfierdonek
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
30-11-2022
Wiadomość 1 z 4 (1 978 wyświetleń)

Re: Wplatomat zabrał pieniądze

Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja Emotikon: Smutny Proszę, podaj numer zgłoszenia. Przekażemy prośbę o przyspieszenie rozpatrzenia reklamacji. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MartynaC
Moderator
Moderator icon
409
91
12-04-2017
Wiadomość 2 z 4 (1 976 wyświetleń)

Nr zgłoszenia 125047/11/2022

Jak długo będę musiała czekać?
Odpowiedz
0 Lajków
Kfierdonek
Doradca z ambicjami I
4
0
30-11-2022
Wiadomość 3 z 4 (1 973 wyświetleń)

Czy mogę liczyć na warunkowe przelanie pieniędzy na moje konto? Reklamacja napewno zostanie uznana a te pieniądze muszę mieć na koncie gdyż są mi potrzebne do spłaty FV i zobowiązań.
Odpowiedz
0 Lajków
Kfierdonek
Doradca z ambicjami I
4
0
30-11-2022
Wiadomość 4 z 4 (1 967 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Przelew na telefon BLIK - wyższe limity

Pracujemy nad tym. Na tę chwilę nie jesteśmy w stanie jednak podać szczegółów.

04-12-2023
Re: Rozdzielenie spłaty kredytu na dwa konta

Zmiany do umowy kredytu hipotecznego np. dotyczące rachunku do spłaty kredytu wymagają aneksowania umowy kredytowej.

Aneks do umowy muszą podpisać wszyscy kredytobiorcy. Natomiast tutaj nie mamy wgląd

...

04-12-2023
Re.: Orlen w portfelu

Wielka szkoda. Panie Pawle, czy to są dodatkowe obciążenia dla biura maklerskiego ?

04-12-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy