Odpowiedz

Wpłatomat zabrał 5000zł.

Dzień dobry. Dzisiaj przed godziną wpłatomat przy oddziale banku ING w Lubinie "połknął" mi 5000 zł. Zapłaciłam 3400 o robiąc dopłatę pobrał pozostałą sumę i wyświetlił komunikat o awarii, zwrócił kartę i koniec. Pobiegłam szybko do oddziału i złożyłam reklamację (022050/102019). Oczywiście żadnego śladu wpłaty. Setki wpłat i nigdy takiej sytuacji. Pani e ING zapewniała, że pieniądze na 100% zostaną zwrócone i jak czytałam tak jedt
Odpowiedz
0 Lajków
Beata69
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
30-10-2019
Wiadomość 1 z 3 (3 303 wyświetleń)

Re: Wpłatomat zabrał 5000zł.

@Beata69 Dziękujemy za zgłoszenie reklamacji. Na jej podstawie przeliczymy to urządzenie i sprawdzimy nadwyżkę pieniędzy, która się w nim znajduje. Co do wpłatomatu, tak jak każde inne urządzenie elektryczne może się zepsuć/ zawiesić. Przykro mi, że Tobie przydarzyła się właśnie taka sytuacja. Domyślam się, że pracownica naszego oddziału poinformowała Panią o terminie rozpatrzenia reklamacji? Zrobimy to, jak najszybciej będzie możliwe.

***Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
DawidSz
Były moderator
Były moderator icon
225
48
26-11-2018
Wiadomość 2 z 3 (3 220 wyświetleń)

Re: Wpłatomat zabrał 5000zł.

Z wyjaśnienia jakie otrzymałem wynika, że 1600zł wcale nie było, czyli jeśli wpłacałam, to albo ING, albo raczej pracownicy Planet Cash wzbogacili  się o moje pieniądze. Gratuluję współpracy.

Odpowiedz
0 Lajków
Beata69
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
30-10-2019
Wiadomość 3 z 3 (2 980 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy