23-10-2019 13:13
Nr zgłoszenia 019653/092019.
Bankomat przy ul Sienkiewicza w Sosnowcu zajd mi ponad 3000 zł i nie otrzymałam żadnego potwierdzenia jedyne co na moje szczęście zarejestrował to ,że moja karta była włożona bo zapis z kamer to dla nich żadne potwierdzenie a obok jest placówka ING.
Od razu zgłoszona reklamacja cierpliwie czekałam na rozpatrzenie 7 dni bo servis musi rozliczyć bankomat.
Po tym okresie dowiedziałam się ze jeszcze muszę czekać 2 tyg bo servis musi przeliczyć bankomat -
ŻENADA!!! (przecież te pieniądze są potrzebne do życia)
W końcu otrzymałam pismo od banku ze z rozliczenia wynika że wpłaciłam 1700 zł i tyle mi zwrócą ( ha ha ha -straciłam zaufanie do tego banku!!! )
A na dole dopisek ze chyba źle policzyłam kwotę wpłaty i jakby się nie zgadzało to oni jeszcze raz sprawdzą .
CO TO MA BYĆ jeszcze raz sprawdzą ?
To niby nie są pewni ile tych pieniędzy było czy ktoś sprawdza tę grupę servisową bo chyba te pieniądze nie wyparowały ???
Napisałam drugi raz reklamacje z dokładna rozliczeniem ile pieniędzy brakuje jeżeli bank nie uwzględni mojej reklamacji od razu Policja i rzecznik tam nagranie z monitoringu to dowód.
Dopiero na tym forum zobaczyłam jaka jest skala tych przypadków i jak traktują klienta.
Chyba trzeba będzie zmienić bank na taki gdzie szanują klienta a nie chcą go okraść.
24-10-2019 16:59
Przykro mi, że spotkała Panią taka sytuacja. Zależy nam zawsze na wyjaśnieniu sprawy. Każdą reklamację sprawdzamy indywidualnie i przedstawiamy informację po analizie. W odpowiedzi na nasze reklamacje przesyłamy również inne formy postępowania, jeżeli nie zgadza się Pani z naszą odpowiedzią.
Patrzymy na to co robi konkurencja i dostrzegamy zainteresowanie IKE i rynkami zagranicznymi. Analizujemy możliwość wprowadzenia tych usług u nas. Rozumiemy, że chcielibyście skorzystać z nich już ter
... 19-11-2024
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 | |
1 |