30-10-2019 16:54
01-11-2019 17:53
@Beata69 Dziękujemy za zgłoszenie reklamacji. Na jej podstawie przeliczymy to urządzenie i sprawdzimy nadwyżkę pieniędzy, która się w nim znajduje. Co do wpłatomatu, tak jak każde inne urządzenie elektryczne może się zepsuć/ zawiesić. Przykro mi, że Tobie przydarzyła się właśnie taka sytuacja. Domyślam się, że pracownica naszego oddziału poinformowała Panią o terminie rozpatrzenia reklamacji? Zrobimy to, jak najszybciej będzie możliwe.
08-11-2019 19:50
Z wyjaśnienia jakie otrzymałem wynika, że 1600zł wcale nie było, czyli jeśli wpłacałam, to albo ING, albo raczej pracownicy Planet Cash wzbogacili się o moje pieniądze. Gratuluję współpracy.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |