Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Przydał by się Oddział Banku ING w Koronowie pow.Bydgoski Kujawsko Pomorskie

Witam Przydał by się oddział Banku ING w Koronowie Kujawsko Pomorskie powiat Bydgoski kto jest za takim rozwiązaniem ? :-) Proszony jest o wysłanie sugestii tu na forum lub bezpośrednio do Banku ING 

Odpowiedz
0 Lajków
Maciejing
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
31-10-2017
Wiadomość 1 z 4 (6 950 wyświetleń)

Re: Przydał by się Oddział Banku ING w Koronowie pow.Bydgoski Kujawsko Pomorskie

Sugestia ciekawa. Przekazałem ją osobom, które tym tematem się zajmują. Osoby zainteresowane zachęcam do kontakt z nami tutaj lub przez swoją bankowość elektroniczną Emotikon: Szczęśliwy

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
229
12-10-2015
Wiadomość 2 z 4 (6 893 wyświetleń)

Re: Przydał by się Oddział Banku ING w Koronowie pow.Bydgoski Kujawsko Pomorskie

Dodam że oprócz w Koronowie oddziały ING by się przydały w Tuchola,Sępólno Kraj.,Świecie,Nakło To są duże miejscowości gdzie na pewno  warto by było tam właśnie otwierać oddziały.

Odpowiedz
0 Lajków
Maciejing
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
31-10-2017
Wiadomość 3 z 4 (6 807 wyświetleń)

Dziękujemy za Twoją sugestię Emotikon: Szczęśliwy Przekazałam ją do odpowiednich osób. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 4 z 4 (6 727 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
IKE - więcej niż jeden fundusz

Dzień dobry, mam IKE w ING. Przy założeniu wybrałem konkretny fundusz. Robię regularnie kolejne wpłaty, które idą na ten sam fundusz. Chciałbym jednak, żeby cześć moich wpłat szła na inny fundusz z of...

03-01-2025
Re.: blokada na obsługę zajęcia przelewu z ubezpieczenia na życie

Trochę rozjaśniłeś kwestie tej blokady.. czego nie udało się niestety na czacie i w placówce.. Przy okazji.. W Placówce również nie udało się mi uzyskać odpowiedzi na tą sprawę.. a konkretniej kwesti

...

02-01-2025
Re.: blokada na obsługę zajęcia przelewu z ubezpieczenia na życie

Wpływ ze źródła, o którym Pan wspomina nie został wskazany w zamkniętym katalogu źródeł wyłączonych spod zajęcia z mocy prawa na zajętym rachunku. Dlatego jego udostępnienie możliwe jest w ramach kwot...

02-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy