Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Przydał by się Oddział Banku ING w Koronowie pow.Bydgoski Kujawsko Pomorskie

Witam Przydał by się oddział Banku ING w Koronowie Kujawsko Pomorskie powiat Bydgoski kto jest za takim rozwiązaniem ? :-) Proszony jest o wysłanie sugestii tu na forum lub bezpośrednio do Banku ING 

Odpowiedz
0 Lajków
Maciejing
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
31-10-2017
Wiadomość 1 z 4 (6 877 wyświetleń)

Re: Przydał by się Oddział Banku ING w Koronowie pow.Bydgoski Kujawsko Pomorskie

Sugestia ciekawa. Przekazałem ją osobom, które tym tematem się zajmują. Osoby zainteresowane zachęcam do kontakt z nami tutaj lub przez swoją bankowość elektroniczną Emotikon: Szczęśliwy

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
228
12-10-2015
Wiadomość 2 z 4 (6 820 wyświetleń)

Re: Przydał by się Oddział Banku ING w Koronowie pow.Bydgoski Kujawsko Pomorskie

Dodam że oprócz w Koronowie oddziały ING by się przydały w Tuchola,Sępólno Kraj.,Świecie,Nakło To są duże miejscowości gdzie na pewno  warto by było tam właśnie otwierać oddziały.

Odpowiedz
0 Lajków
Maciejing
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
31-10-2017
Wiadomość 3 z 4 (6 734 wyświetleń)

Dziękujemy za Twoją sugestię Emotikon: Szczęśliwy Przekazałam ją do odpowiednich osób. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 4 z 4 (6 654 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Problem z założeniem konta.

Od 11 listopada syn próbuje założyć online konto Mubi 18-26, bezskutecznie, konto zablokowane.
Wizyta w placówce w Jaworznie nie przyniosła efektu. Pani w okienku dzwoniła na infolinię (to jakiś żart) ...

21-11-2024
Re.: Oświadczenie KYO w przypadku kredytu hipotecznego

Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony

...

21-11-2024
Nadplata kredyt 2016

Witam wszystkich,
Umowa kredytowa została podpisana w 2016 i chciałbym zacząć go nadpłacać ale nie znalazłem odpowiedzi na parę pytań,

Pierwsze dotyczy zapisu w umowie, że jeśli chce nadpłacać kredyt to...

20-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy